Потоп на Довженка

Потоп на Довженка

На гарячу лінію газети “RІА-Козятин” звернулися мешканці провулку Довженка (район БТІ та колишнього маслозаводу).

 

Кому весна, а кому потоп

На гарячу лінію газети “RІА-Козятин” звернулися мешканці провулку Довженка (район БТІ та колишнього маслозаводу).

Кожну весну, як тільки починає танути сніг, та коли починаються дощі, їхні присадибні ділянки потерпають від затоплень. Попід їхніми городами викопана водовідвідна канава. Раніше вона була глибока і там збиралась вода. Мешканці протягом 20 років розчищали канаву, як тільки могли. Але з часом вона замулилась і труба, по які стікає вода, забилася. Протягом останніх років, коли сильний потік, вода біжить через дорогу, затоплюючи все підряд..

Відео дня

Люди ще у 2013 році звернулись до міської влади за допомогою. Їм відповіли, немає грошей, щоб вирішити цю проблему. Чекали люди два роки. Коли ж з’являться гроші?

Вирішили в 2015 році написати колективне звернення до депутата Петра Юрчишина.

Їх завірили письмово, що комунальне підприємство “Відродження” усуне цю проблему, як тільки виконають свої планові роботи. Згодом прибула комісія. Було це 18 червня 2015 року. У складі “перевіряючих” були молодий виконуючий обов’язки начальника житлово-комунального господарства Іван Вовкодав, працівниця управління ЖКГ пані Шацька та комунальник зі стажем Володимир Радецький. Вони провели обстеження і склали акт. Встановили, що треба прочистити канаву, укріпити правий берег, і прочистити водовідвідну трубу під дорогою.

На цьому все закінчилося. Ніяких візитів більше не було. Садиби дальше топить, вода добирається до погребів.

Останньою краплею у однієї з мешканок цього мікрорайону пані Людмили стала обіцянка пана Вовкодава на початку тижня заїхати подивитися, “що там”. Чиновника не дочекались — він жінок міськради саме вітав того дня…

Від редакції: Прохання до влади — виконуйте свої повноваження! Вирішуйте проблеми людей, допомагайте їм усувати проблеми, в яких винні служби міської ради.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up