Пушкіна і Щаслива: до рейтингу найгірших вулиць Козятина додалися ще два кандидати

Пушкіна і Щаслива: до рейтингу найгірших вулиць Козятина додалися ще два кандидати
  • Цього разу ми перевірили п’ять вулиць, на які вказали козятинчани.
  • Наші земляки незадоволені станом доріг вулиці Пушкіна, Щасливої, центральної частини вулиці Грушевського, вулиці Кошового, та як не дивно, вулиці Куликівського після ремонту.

При всій повазі до жителів центру вулиці Грушевського мусимо сказати — так, у дощову погоду навпроти «Фори» є калюжі. Від Січових Стрільців до вулиці Куликівського вона трохи вузька для потоку транспорту, але є гірші.

На вулиці Кошового найбільша біда, що майже завжди переповнені сміттєві баки, тільки це проблема всього мікрорайону ПРБ. Щодо дороги на вулиці Кошового, то це мабуть єдина вулиця в місті, яка має більше двох виїздів. Дороги між будинками в поганому стані і вони не вписуються в дизайн чепурних дворів вулиці.

Відео дня

Про незадовільний капітальний ремонт вулиці Куликівського сказано і написано можливо більше, ніж треба. Водії автотранспорту скаржаться на дорожні нерівності. Нашим двоколісним ми нерівностей не відчули, можливо швидкість не та. Давайте почекаємо завершення робіт.

Вулиця Пушкіна в самому центрі Козятина. Її можна розділити на кілька ділянок. Від залізничних колій до вулиці Мічуріна дорога, як кажуть водії, нагадує пральну дошку. Така біда всіх насипних доріг.

Від вулиці Мічуріна дорога з твердим покриттям, тільки проклали її лише до майданчика сміттєвих баків. Там була потреба в піднятті дороги, тому що люди ходили по воді. А що поклали асфальт тільки до сміттєвих баків – то вже так вийшло. От тільки жителям вулиці Пушкіна, які й далі ходять по болоті, від цього не легше.

Вулиця Щаслива відповідає своїй назві тільки у дітей, які полюбляють замерзлу воду. Чим більше ям на дорозі – тим більше ковзанок. Двох дітлахів, які в день нашого візиту жодної замерзлої калюжі не пропустили, ми не фотографували. Не були впевнені, що їм за таку розвагу вдома від батьків не влетить. А якщо без жартів, то вулиця Щаслива зовсім не щаслива до людей в літах. Пройти такою дорогою під час ожеледиці — наразити себе на велику небезпеку травматизму. Тому звертаємося до комунальників: в ожеледь тримайте в полі зору вулицю Щасливу як першочергову.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (17)
  • Читач00

    Перевірте ще і вуличне освітлення в с. Козятин після обєднання з містом воно стало нікому непотрібним

    Читач00 reply Читач00

    Я авторизований, як читач00, але до цих коментарів, не маю ніякого відношення. Редакція, що за фальсифікація? Прошу читачів, вважати фальсифікованими і не дійсними всі коментарі, від читача 00.
  • Читач00

    Після дощів новоукладений асфальт на тротуарах по вул. Куликівського почав провалюватись і це лише початок
  • Татьяна Мацюк

    Пишуть, а толку від того, про нашу вулицю Пушкіна вже писали в РІА, а віз і нині там. Але надія вмирає остання, тож нам залишається одне - надіятися на краще.
  • Олег Василенко

    Вулиця Зоряна,  від Будцентру до провулку Кузнєчний,  то щось страшне......, ні дороги, ні вуличного освітлення,  я вже мовчу про тротуар 😡😡😡, і все це в 21 столітті, про це навіть смішно комусь розповісти,  але яка назва,......Зоряна!!!

keyboard_arrow_up