Ремонт дороги далекий від стандартів

Ремонт дороги далекий від стандартів

На гарячу лінії газети ”RIA-Козятин звернулися мешканці нашого міста. Вони повідомили, що на вулиці Боженка ремонтують дорогу далеку від стандартів капітального ремонту.

Описати не так вражаюче, як побачити на власні очі. По-перше, так званий капітальний ремонт дороги робили на другий день після дощу. Нове дорожнє покриття поклали практично в калюжі. Дренажну систему дороги зробили за стандартом ТМНН, що означає (такого, мабуть, немає ніде).

По обидва боки вулиці Боженка планували облаштувати тротуари для пішоходів. Та після того, як дорогу розширили, для тротуару з одного боку вулиці місця не залишилось. Дійсно, для чого там класти асфальт, коли тією тіснявою ніхто ходити не буде. То потрібно було хоч порівняти ті купи каміння з бордюром.  

Підрядник, який виконував роботи з тротуарами, мабуть, родом з Кавказу. Це там звикли до гористої місцевості. А ми, українці, звикли до сходинок, щоб піднятися на круту гірку. Саме тих сходинок якраз і не зробили підрядники.

Відео дня

На самій дорозі водовідведення в поняття здорового глузду не вкладається. На проїжджій частині дороги є криничка каналізації з металевим люком. Саме туди будуть збігати стічні води. Водовідведення з решітками на дорозі відсутні. Вони є за межами дороги. Тільки під час розрихлення дороги їх засипали піском. Дві такі кринички майже наполовину засипані камінням. Ще одна криничка здорова, що без решітки, також засипана піском.

Під час грози, що була 14 червня, потоком води пісочну блокаду трохи прорвало і вода пішла. Ще одну криничку ми помітили на проїжджій частині дороги. У принципі, то каналізація. Тільки каналізація, в яку стікає вода з дороги, поневолі стає криничкою для водовідведення.

У цій ситуації хочеться через газету звернутися до начальника ЖКГ Євгена Малащука. Коментар, який ви дали провладній газеті на початку квітня цього року, пам’ятають не тільки в редакції газети “RIA-Козятин”. Пам’ятають вашу обіцянку і мешканці нашого міста. Здержіть слово, повиправляйте хоч свої недоліки і люди вам подякують, а ми напишемо. А поки знову тільки негатив.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up