Рейтинг найгірших вулиць: На вулиці Центральній водії чекають похолодання

Рейтинг найгірших вулиць: На вулиці Центральній водії чекають похолодання
  • Цього разу ми встигли перевірили вісім вулиць, п’ять з яких вказали наші читачі. Вони незадоволені станом доріг вулиці Садової, Зоряної, Академіка Павлова, Центральної та Гагаріна.
  • Просили козятинчани повторно перевірити вулиці Грушевського, Пушкіна, Кошового, Катукова.
  • Окремо до нас звернулись мешканці Іванковець та вулиці Героїв Майдану

Перед тим, як розпочати розповідь про перераховані козятинчанами вулиці хочемо відповісти на одне цікаве питання, яке нам задав Олег Козачук. Він запитує, що мають дати наші перевірки? Якщо виходити з позиції, що нічого не зміниться — це вбити віру в інших. Так, дійсно, минули часи коли кожну негативного змісту публікацію розбирали в колективі чи на підприємстві. Тільки не треба забувати, що в своєму дописі люди через газету звертаються до влади. Якщо влада не реагує, то це мінус один голос чи декілька голосів на виборах. Кожна влада на 2-й день після перемоги думає, як виграти наступні вибори. Влада, яка не дбає за людей втрачає електорат. Така влада приречена і таку владу громада міняє. На сьогоднішній день це лише так. Тепер по суті

Найближча від нас вулиця Академіка Павлова, то почали ми з неї. Вулиця Академіка Павлова в числі незадовільних через те, що вона знаходиться в центрі міста. Якщо в центрі міста дорога без твердого покриття, то це питання не тільки до діючої влади, а й до попередників. Тільки коли нова влада перемогла на виборах, то нехай доводять, що вони кращі

Відео дня

Вулиця Садова в селі Козятині має свій вирок — «Дорога до першого дощу». Така проблема в усіх насипних дорогах і вулиця Садова не виняток. Для водіїв вона нагадує пральну дошку, для пішоходів — це фігурне ходіння поміж калюжами. Тільки є на цій вулиці куди більша проблема. З одного боку велетенські кущі. З іншого боку купа каменів граніту. Тож в період дощів шлях для людей тільки в калюжу.

Вулицю Центральну в селі Козятині проводили ямковим ремонтом лише до колгоспного ставу. В декількох місцях, той ямковий ремонт зійшов з дороги із талим снігом. Біля ставу майже суцільна калюжа. Водій Роман через сміх каже:

— Ви як ремонтують вулицю Куликівського бачили, що нам хтось зробить цю дорогу навіть не надійтесь. Кращою дорога буде коли добрий мороз візьме тоді за рахунок льоду вона трохи вирівняється.

Про поганий стан доріг вулиць 1-го Травня і Лісової в селі Іванківці нам повідомили на гарячу лінію. Дороги погані тому, що селом тягнуть водогін. Люди на всі 100 ладні терпіти. Тільки панянки Валентина та Надія обурюються. Кажуть:

— Нам терпець вривається. Ми, як тільки пішли дощі, з бутлями через городи по воду ходимо.

Вулиця Зоряна симпатична лише назвою. Від вулиці Білоцерківської до перехрестя з вулицею Сковороди вона має більш пристойний вигляд. Від перехрестя до бази будматеріалів — болото, ями та калюжі. Щоправда декілька великих дорожніх впадин комунальники засипали відходами асфальту від ремонту моста через колії. Тільки того матеріалу для дороги більш, як кілометр, замало.

Вулиця Гагаріна — дорога громади. Вони не приватизували її, вони лише самі її ремонтують і дякують долі, що їхня вулиця з малим потоком транспортних засобів.

За дорогу на вулиці Героїв Майдану мешканці вулиці не зверталися, їх цікавить зовсім інша проблема. Мешканцям вулиці надоїло — кожну середу коли сміттєвоз забиває вулицею сміття з його контейнера сипиться всілякій непотріб. Буває жильцям доводиться виходити з віником та лопатою і підмітати все що висипалося з сміттєвоза Цього разу напів гнила морква. Наш співрозмовник жартує, каже щоб сніг пішов моркву діти для снігової баби забрали, а без снігу та морква сміття сміттям.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач53

    Перевірте Вул.  Подільська в с.Козятин. Не дорога, а танкодром. До об'єднання з містом дорога постійно грейдерувалась, а після об'єднання жодного разу так як і більшість сільських доріг
  • олег овчар

    Згоден з позицією автора, що вул. АК ПАВЛОВА від її початку до останнього будинку в незалежному стані і потребу ремонтних робіт. Кого вибрали до міської ради те і маємо....

keyboard_arrow_up