На Куликівського проводять ямковий ремонт. Що кажуть козятинчани?

На Куликівського проводять ямковий ремонт. Що кажуть козятинчани?
Фото зі сторінки Олександра Пузира
  • Скандальний ремонт по Куликівського набирає нових обертів. Козятинчани фіксують черговий ямковий ремонт на новій дорозі.
  • Вулицю капітально відремонтували восени минулого року, а її вже двічі «латали».

Про це на своїй сторінці написав заступник голови РДА у Хмільницька районна державна адміністрація Олександр Пузир

«Господи, дай розуму керівництву Козятинської громади. Вже Другий Ямковий!!! ремонт вулиці Куликівського у Козятині. Так. Саме тої за 10 500 000грн. Так. Саме тої вулиці, якій зробили кап. ремонт 12 листопада 2021 - 7 міс. тому. Так. Теоретично ця вулиця після капремонту ще "не здана", тендер не виконаний... І так. Заступника меркині вже звільнили заднім числом бо тра було на когось все списати. Так. Вулиця вже посипалась і буде сипатись далі, а це щорічні поточні ремонти і ями. Так. Ще й латають "Z" - символом війни» — йдеться у дописі

Відео дня

Пишуть про ремонт у соцмережах і козятинчани

Ось як коментують козятинчани у соцмережах ямковий ремонт Куликівського

Нагадаємо, на ремонт вулиці Куликівського витратили майже 13 мільйонів гривень. 10 мільйонів з державного дорожнього фонду, решта – із міського бюджету Козятинської громади.

Пройшло не так багато часу, як постелили новий асфальт і вже почали робити «латки»

Перед Новим роком дорожня лабораторія перевірила якість покриття на вулиці Куликівського, де з осені 2021-го триває капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуару. 

Дивіться ще по темі:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Читач53

    Цікаво за які кошти проводиться ремонт? Якщо за кошти підрядника, який неякісно провів ремонт дороги, то ще пів біди, а якщо за кошти місцевого бюджету то за це  "мерша" повинна понести відповідальність. Може хтось з місцевих депутатів набереться сміливості і дасть на це питання відповідь.
  • Валерій Рожновський

    Оце купились на уявну «Z» на асфальті запущену від пузиря! Нехай цей пан свої фантазії забере назад і не підставляє простих роботяг! А вам редакція, краще запитати у цього держпосадовця за то «Z» з георгієвської стрічки яку він розмістив на фото і в майбутньому головою думайте, що публікуєте тай ще під час воєнного стану!
  • Читач47

    я зрозумів секрет, наша пані мер чекає гумунітарку з асфальтом, бо якщо хтось не дасть не зробить то не буде чим нашій владі похвалитись!
  • Читач47

    А вулицю центральну вже 2 рази ями міряли а толку 0. зате нову дорогу вже латаємо!

keyboard_arrow_up