Шило вилізло з мішка

Шило вилізло з мішка

Дорога на вулиці Довженка обростає новими подробицями

Як відомо, два тижні тому від тунелю в бік “заготзерно” мав бути проведений капітальний ремонт дороги. Його зробили та з “капітальним” не склалося. Дорога почала розвалюватися від руху звичайного транспорту. Влада хотіла спрацювати на випередження, організувавши акцію протесту проти заїзду на дорогу важкого транспорту. Організатор такого заходу пан П'явка хотів неякісний ремонт дороги спихнути на водіїв фур?

Та шило вилізло із мішка. Асфальт, який був покладений на дорогу, нагадує дрібний щебінь, який в чомусь викупали. Смола там майже відсутня. Такий асфальт не міг слугувати, як дорога. Тому й вона місцями стала нагадувати пральну дошку. Владі нічого не залишалось іншого, як ремонтувати після ремонту.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Lada в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Варто нагадати, що капітальний ремонт дороги — це заміна старих комунікацій. Асфальту вже наклали більше, ніж в анекдоті, який я вже розповідав:

Відео дня

У союзні часи радянська делегація була свідком, як в країні заходу роблять якісну дорогу, гості не розуміли, чому закладають таку товщину асфальту. Їм пояснили, що така закладка розрахована на сто років експлуатації дороги. Приїжджі переглянулись і зрозуміли один одного: ми за сто років ще більше накладемо. Щось схоже відбувається на вулиці Довженка. Уже заклали три шари асфальту і в самому останньому роблять ямковий ремонт дороги. Дорогу підняли, стічні ями потопили. Труби, що слугують для відведення стічних вод, видніються з-під нової дороги тільки наполовину. Асфальтом, який здерли з дороги, засипають зелені насадження міста.

Від редакції: Приймати дорогу будуть ті ж самі, що витрачали на неї кошти?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрей Тимощук

    Жаль о пешеходах не особо подумали, за ,,оптовой базой,, до ,,бош-сервиса(шиномонтаж),, идти СТРАШНО! Машины ,,летают,, обочина сплошное болото. Выбор не велик - либо грязный но в безопасности, либо чистый но под риском.
  • Іван Анатолійович Свідерський

    Ремонт за 5 млн. Гривень
  • Светлана Камеристая

    А саме навпроти зупинки,яка на останньому фото,біля бордюру якась дирка,глибиною см 20,коли придивитись,то має бути водовідвід,але в ньому такий малесенький отвір,що він не витримає навіть тихого потоку води і там буде море.Не зрозуміло,чого купи асфальту валяються на тротуарі? Все зроблено через ж..пу і лівою ногою.Позорисько!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up