Смертельне ДТП: чемпіонка світу з пауерліфтингу з нашого району Мар'яна Шевчук потрапила в аварію

Смертельне ДТП: чемпіонка світу з пауерліфтингу з нашого району Мар'яна Шевчук потрапила в аварію
  • В Хмільницькому районі Вінницької області сталася смертельна ДТП за участю чемпіонки світу з пауерліфтингу.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у регіоні.

ДТП сталася у четвер, 9 червня, в селі Пиківська Слобідка. За кермом автівки Volkswagen перебувала 26-річна спортсменка, яка не впоралась з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини, де зіткнулась з деревом.

Водійка внаслідок ДТП травмувалася та була госпіталізована. В салоні авто на момент аварії також перебували дві пасажирки віком 47 та 56 років, які померли у лікарні від отриманих травм.

Відео дня

— За фактом загибелі людей відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу. Якщо провина водія буде доведена - їй загрожує до 10 років позбавлення волі, — йдеться в повідомленні

Місцеве видання Gazetaham зазначає, що за кермом автомобіля перебувала 26-річна Мар’яна Шевчук - Паралімпійська чемпіонка світу з пауерліфтингу. За словами журналістів, в салоні авто також знаходилися проректорка Вінницької академії неперервної освіти Галина Іваниця та працівниця Пенсійного фонду Олена Гентош.

Постраждалих після ДТП госпіталізували до медичного закладу, однак медикам не вдалося врятувати двох пасажирок. Водійка Мар'яна Шевчук знаходиться у лікарні на лікуванні, її стан оцінюється як важкий.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up