Спеціалісти перевіряли якість дорожнього покриття на Куликівського

Спеціалісти перевіряли якість дорожнього покриття на Куликівського
  • Чи виявили порушення?

Перед Новим роком дорожня лабораторія перевірила якість покриття на вулиці Куликівського, де з осені 2021-го триває капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуару. Про це повідомили на сторінці міської ради у Фейсбук.

"Для перевірки якості використаних матеріалів, управлінням житлово-комунального господарства було замовлено послуги дорожньої лабораторії. Державне підприємство «Дорожній науково-технічний центр» відібрало 6 проб (кернів). За результатами дослідження відібраних проб встановлено, що асфальтобетонне покриття за визначеними показниками відповідає вимогам ДСТУ Б В.2.7-119:2011.

Виявлені недоліки, такі як нерівність та руйнування дорожнього покриття та тротуару, не оплачувались та будуть виправлені за сприятливих погодних умов", - пишуть на сторінці Козятинської міської ТГ.

Відео дня

Як йдеться в дописі, за кошти міського бюджету на Куликівського зняли старий асфальт, лінії електропередач і бордюри, встановили нові стовпи і світильники, майже 4 кілометра бордюрів, влаштували основу тротуарів і з'їздів, розлили 5,5 тонн в'яжучих матеріалів. А за кошти державного бюджету зробили нове дорожнє покриття площею 9737 квадратних метрів, нанесли дорожню розмітку і встановили бордюри довжиною майже 1 кілометр. Ремонтні роботи продовжаться і в 2022 році.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Юрій Тучак

    Завжди у нормальної людини виникає питання, чому ми так живемо? Чому!!!??? Чому наше місто перетворилося на смітник? Чому за роки незалежності місто тоне в смітті, темряві і в болоті? Чому всі "мери" які пруться в владу думають тільки про "відкати" і "наживу". Таке враження що нахапаюсь а після мене хоч потоп!!!
    Як таку ділянку дороги робити чотири місяці? Я їздив, дивився і думав "Це мої податки, це наші податки, ЦЕ НАШІ ГРОШІ!!!  НАШІ!!! НЕ ЧУЖІ А САМЕ НАШІ!!!!! І їх просто зарили в землю. Те що робилося як не буть бачив не тільки я, бачили всі в кого є очі. Не бачили тільки ті хто має платити НАШІ податки за це. Мабуть є в цьому чималий інтерес для когось. Чому роками ту ділянку латали як не буть і через малий проміжок часу бкли ями. Як зараз можна прийняти цю роботу. Цікаво глянути на кошторис. Яка товщина шару щебеню закладена. Як трамбується, якою технікою, який коєфіцієнт ущільнення грунту і щебня повинен бути і чи є він такий. Хто перевіряв, хто робив. Товщина асфальтового покриття і т. д. Але це не цікаво. Комусь. Якби людина прийшла в магазин у купувала пальто з дирами, а їй сказали що вы купіть а потім ми нашиїмо "лаки " і все ок. Миб купили пальто. Мабуть ні. Бо то є наші гроші. А дорога вона.....
    Чому не зробити раз і на 20-30 років. Щоб дітям не було соромно їздити по ямам і калюгам!!! Скільки можна латати одне і теж кожен рік і на мати нічого. А є місця які утопають в болотах і ямах. Село Козятин, "посьолок". Там споконвіку асфальту ніхто не бачив. Вмросли і зістарились покоління а доріг немає І НІКОЛИ НЕ БУДЕ !!! Чому? Бо кожен рік списують гроші на одні і ті ями. Хто пам'ятає яму на "хитрому" навпроти аптеки? Її латали восени. І що? Та сама яма є!!!! І її треба знову латати. А потім знову. Знову. Чому ми не можемо як люди жити? Молодь тікає з міста, хто побував за кордоном, не хоче повертатись в це болото. Одна влада сліпа і глуха вдасться до якихось досягнень.
    Чому ми такі убогі?
    Чому?!!!!!!!!
  • Stepan Petrenko

    встановили нові стовпи і світильники, майже 4 кілометра бордюрів  

    і встановили бордюри довжиною майже 1 кілометр ???????
  • Дмитро Анатолійович Поліщук

    БУДУЮТь - ЛАТАЮТЬ, і знову латають і будують і латають.. тому воно ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦСТВО ... ХА ХА ХА Х ааа
  • Читач53

    Після такої "перевірки"  "великого будівництва" по вул.Куликівського  підрядник замість того щоб переробити дорогу на якій зробив халтуру і міська влада ще й  вимагатимуть вибачення у тих хто їх критикував. Якщо така халтура за визначеними показниками відповідає вимогам ДСТУ БВ.2.7-119:2011 то що буде з дорогою, що робиться,  після гарантійного терміну якщо вона НАВІТЬ до завершення не достояла! А взагалі "Мамо хвалять нас. Хто доню ви мене, а я Вас". Амінь!

keyboard_arrow_up