“Трійка” початок березня почала на “2”

“Трійка” початок березня почала на “2”

Тепер там новий перевізник

З першого березня дорогами нашого міста перестав курсувати автобус третього маршруту. Старий перевізник, який мріяв тільки заробляти, свої обов’язки виконував погано. Бували такі казуси, що керівниця маршруту на півдороги “трійку” направляла в зворотньому напрямку! За багаточисельні порушення перевезення пасажирів, новий тендер перевізник програв. Близько тижня “трійка” не ходила. І міська рада зайнялась пошуком підприємця, який візьме цей маршрут.

Починаючи з 7 березня, “трійка” ожила в особі нового перевізника.

Реакція від мешканців Білої казарми неоднозначна. Комусь не вистачає світла в салоні через тоновані вікна. Інші вважають, що автобус занизький і не зручно в нього заходити. Та переважна більшість користувачів третього маршруту в заміні перевізника бачать зміни на краще. По-перше, за словами пасажирів, водій подобається своєю чемністю і ввічливістю. По-друге, пасажири цього маршруту тепер переконані, що “трійка”, як і перший маршрут, обов’язково будуть на початковій та кінцевій зупинці, тому що вони відповідальні перед пасажирами.

У спілкуванні з самим водієм третього маршруту стало відомо, що вони в перспективі розглядають можливість залучити ще одну машину. Тоді “трійка” курсуватиме кожні півгодини. Також можливо з’явиться рейс в сторону “Червоної калини” після 18 години.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Вивдюк

    Перевізник пподобається але автобус замалий(((тому інколи вже всі пасажири  району ПРБ не вміщаються до салону вранці
  • Анатолій

    Водій маршруту номер 3 дуже добра й порядна людина,до таких водіїв мабуть в Козятині незвикли,а на рахунок занизького автобусу то й незнаю для кого це може бути незручно хиба що є особи яким зручніше ногу на півметра від землі піднімати щоб зайти в Пазік.Висота салону автобуса дозволяє людині з ростом 1м,95см почувати себе нормально.Порада кому не подобається перевізник і його автобус то ходіть пішки або їздить на таксі!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up