У Козятині біля автостанції водій мотоблоку збив вагітну жінку з дитиною

У Козятині біля автостанції водій мотоблоку збив вагітну жінку з дитиною
  • За інформацією слідства, водій мотоблоку не надав перевагу в русі та здійснив наїзд на жінку з дитиною, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переході.
  • Потерпілі у лікарні

ДТП сталася у п'ятницю, 29 липня по вулиці Довженка в районі автостанції

Як повідомляє Поліція Вінницької області, наразі 27-річна жінка та її 6-річний син у лікарні, однак загрози життю потерпілих немає. 

— Поліція призначила ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.За цим фактом відкрито провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), — йдеться у повідомленні

Відео дня

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також:

«Проїхали 22 блокпости». Козятинчанка розповіла, як вибиралася з окупованої Херсонщини

«Комсомольський напрямок» з автостанції приберуть, а графік руху автобусів уже є

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач53

    Не лише біля АТБ  каву п'ють, а й біля "ФОРИ" та "хитрого ринку" вичікують коли хто не будь з водіїв  об'їжджаючи ями на дорозі вимушено виїде на зустрічну смугу для того що б скласти протокол.

    Невже і для того щоб залатати ями на цьому відрізку вул. Грушевського, через які скоро не те що автомобілі, а навіть танки не зможуть проїхати міському голові необхідно отримати дозвіл Обласної військової адміністрації. Напевно це складніше зробити ніж масове перейменування "дебілізацію" вулиць.
  • Читач59

    Незрозуміло, а чому взагалі мотоблоки з прицепами без номерних знаків, габаритів тощо іздять по місту як по полю? Де патрульна поліція? Напевне як завжди цілим взводом біля атб каву п'ють?
  • Читач96

    Пішохід, збитий на пішоходному переході, знай, що ти БУВ правий!

    Вибачте за сарказм!

    Вагітна жінка  не тільки своє життя не в що не врахувала, але і життя своїх дітей...

keyboard_arrow_up