У перспективі будемо мати ставок у центрі міста

У перспективі будемо мати ставок у центрі міста

Газета “RIA-Козятин” неодноразово писала про стан дорожнього покриття на вулиці Грушевського біля суду. До численних ям та нерівностей дороги після навіть слабенького дощу додається ще й величезна калюжа.

Тягнеться вона від суду до ринку “Хлібодар”. Коли й сухо, пересуватися цією ділянкою проблематично. А під час “повені” — небезпечно. Адже під водою “пасток” не видно.

Рух автомобілів, мотоциклів, велосипедів і перехожих по цій вулиці дуже щільний. Особливо у першій половині дня. І якщо мотоцикл або велосипед, наприклад, потрапить у яму, заповнену водою і впаде, то автівка, яка їде позаду, може не встигнути загальмувати. Але це нікого не наводить на роздуми.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ГАЗ у Козятині на Automoto.ua.

Біля магазинів навпроти суду зробили гарний тротуар. Але про дренажну систему не подумали.

Відео дня

 

Проблема турбує козятинчан та гостей міста

Газета “RIA-Козятин” провела опитування серед перехожих та водіїв і взнала думку пересічних громадян.

Пані Наталя живе в селі, але в Козятині буває дуже часто. За її словами, на цьому відрізку дороги таке неподобство робиться постійно. Оксана — живе в селі Козятин, але працює в місті і неодноразово була облита водою з цієї калюжі. Пані Валентина, козятинчанка, обурена, що як тільки пройде маленький дощик, біля суду утворюється велике болото.

А пан Володимир налаштований позитивно:

— Скоро у цій калюжі заведеться риба — можна буде у центрі міста рибалити. Не треба на ставки їхати (сміється).

Водії взагалі на цю тему спокійно розмовляти не можуть.

— Я вже неодноразово пошкоджував колеса і ходову частину на цьому відрізку дороги, — обурюється Сергій, козятинчанин. — Усі знайомі водії також. Мабуть, власники автосервісів дають хабаря міській владі, щоб ті не проводили тут дорожні роботи.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up