У Сигналі дорога перетворилася на льодовий каток

У Сигналі дорога перетворилася на льодовий каток

Цьогорішня зима не дає нам “передиху”. То снігом засипле, то приморозить… Такі погодні умови, як лакмусовий папірець показують, чи готові комунальні та дорожні служби до боротьби із негодою.

На гарячу лінію увесь час телефонують обурені люди. Адже на вулицю страшно виходити — можна впасти і травмуватися. Дійшло вже до того, що телефонні дзвінки надходять не тільки від містян, а й від жителів сіл. Так, мешканці села Сигнал та Титусівка потерпають від того, що вулиці ніхто давним-давно не посипав нічим, і вони перетворилися на льодяні гірки. Пішоходи ще так-сяк можуть пройти по снігу. А водіям стає страшно рухатися таким шляхом. Адже машину може щосекунди занести і, в кращому випадку, викинути на узбіччя. А якщо поруч  опиняться діти або люди похилого віку? Адже в сільській місцевості про тротуари говорити не виходить. Люди та машини рухаються одним шляхом.

За словами місцевого жителя пана Костянтина, він звернувся до депутата сільради, але той його висміяв. Мовляв, тобі що, більше всіх треба. Жаль таких народних обранців, у них нічого нема людського.

 

Відео дня

 

Марічка Стасюк

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up