У Вінниці водій з Хмільницького району наїхав на пішохода

У Вінниці водій з Хмільницького району наїхав на пішохода
  • У понеділок, 6 березня у м. Вінниця сталась дорожньо-транспортні пригоди, за участі 31-річного мешканця з нашого району
  • Він допустив наїзд на пішохода

За попередньою інформацією слідства, близько 7.40 у м. Вінниця на вулиці Л. Лук’яненка водій автомобіля Renault Mégane, 31-річний мешканець Хмільницького району допустив наїзд на 64-річного пішохода, жителя м. Вінниця. Чоловік перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. 

В результаті аварії пішохід отримав травми та госпіталізований до лікарні. 

За фактом слідчі проводять розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Відео дня
За таке правопорушення передбачено покарання — до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, наприкінці лютого у місті Калинівка Хмільницького району водій автомобіля Mercedes Benz смертельно травмував 80-річного чоловіка та зник з місця події.

  • Поліцейські розшукали та затримали правопорушника менш ніж за годину, тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

 Читайте також:

У нашому районі сталася смертельна ДТП. Вантажівка протаранила легковик. Пасажирка — загинула

Поблизу Самгородка перекинувся легковик. Водій загинув

У Махнівській громаді в кювет з'їхав легковик. На місці події працювали рятувальники

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up