В Козятинському ДТП постраждало п’ятеро пасажирів

В Козятинському ДТП постраждало п’ятеро пасажирів
У двох людей важкі травми очей та обличчя, в третьої — травма шийного відділу хребта, у четвертої — струс мозку, а в п’ятої стався розрив легень

Страшна аварія трапилася в ніч з 22 на 23 травня близько другої годиниі. В салоні машини було п’ятеро молодих людей. За кермом — козятинчанка. Пасажири кажуть: “Їхали 80-100 кілометрів за годину і не вписалися в поворот біля тунелю.”
— Я сидів на передньому сидінні, — каже 18-річний потерпілий пасажир Дмитро. — Пам’ятаю тільки, що їхали дуже швидко. Потім вдарилися об бордюр. Більше нічого не пам’ятаю. А вже через деякий час, коли прийшов до тями, стали шукати допомогу. 
Дмитро, якщо можна так сказати, відбувся лише струсом мозку та численними забоями голови та рук. Бо в його знайомих, які знаходилися в машині, травмування набагато серйозніші.
Біля місця аварії проїжджала машина служби “Таксі”. Саме її  водій і викликав швидку допомогу. 
— До центральної районної лікарні поступило п’ятеро потерпілих під час ДТП, — каже головний лікар ЦРЛ Володимир Гуцол. — 21-річну дівчину і хлопця ми направили з важкими травмами очей до Вінницької обласної лікарні. На даний час в хірургічному відділенні знаходиться 15-річний пацієнт з розривом легень. Лікарі його прооперували. Все добре. Також двоє постраждалих лікується в травматології. В одного хлопця струс мозку, в іншого, — травма шийного хребта. Зараз стан всіх пацієнтів задовільний. Проводиться лікування.
Мама 20-річного Віталія, хлопця, який сидів в горе-машині на задньому сидінні, хвилюється, щоб з її дитиною було все добре. Адже в нього пошкоджений шийний відділ хребта. Рвані рани. Травмовано два ребра.
— У нього цілий “букет”, — каже мама Віталія Ірина. —  Син подзвонив до мене, коли вже був у лікарні. Ми приїхали і побачили ось таку картину. Водійка машини сама дуже постраждала. Вони нам пропонували допомогу. Відразу по гарячому ми не знали, що робити. Просто шок. Потрібно було рятувати дитину. Мені не треба їхніх грошей. 
За словами лікарів та мами Віталія, — всіх врятував Святий Миколай. Бо аварія трапилася саме на церковне свято. На щастя, хоч із численними травмами, але всі залишилися живими.  Від автомобіля не залишилося нічого. Народилися  “в сорочці”.
Працівники Козятинської Державтоінспекції відібрали  у водійки зразки крові на експертизу на вміст алкоголю. Відкрито кримінальне проводження за фактом створення ДТП.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up