Вінничанку, яка загинула в ДТП під Кордишівкою, поховали у Флоріанівці

Вінничанку, яка загинула в ДТП під Кордишівкою, поховали у Флоріанівці
  • Минулими вихідними під Кордишівкою сталася аварія, в якій загинула 61 літня вінничанка. Керував транспортним засобом 39 річний вінничанин. Водій ВАЗу 2109 на слизькій дорозі не вибрав безпечну швидкість руху транспортного засобу внаслідок чого його автівка з’їхала з дороги в кювет.

За інформацією мешканки Флоріанівки, яка погодилась розповісти нам деякі подробиці ДТП за умови, що ми не будемо називати її ім’я, всі пасажири, які перебували в автівці були з однієї родини. Постраждала жінка була мамою водія, а 9 річна школярка — його донькою. Вони їхали у Флоріанівку, щоб провідати не жилу хату, в  якій раніше жила вінничанка і з якої в дитинстві ходила до Флоріанівської школи. Побувавши на батьківщині матері вінничани поїхали на день народження до родичів у Кордишівку. Якби ж хто знав, що вони до своїх рідних не доїдуть якихось декількох сотень метрів. 

Про ДТП люди розповідають різні версії. Одні кажуть, що причиною аварії стала швидкість автівки. Інші кажуть, що причиною ДТП стала слизька дорога, яка стала останньою для 61 річної жінки. 62 роки їй мало виповнитися тільки в травні місяці. Вона вінничанка та поховали нашу землячку в останній день січня у Флоріанівці.

—  Її поважали в селі, тому прийшли провести в останню дорогу багато людей серед яких були і її однокласники, — розповіла наша співрозмовниця.  

Відео дня

Слід відзначити, що водії, які проїжджали того дня даною дорогою відзначали, що ДТП сталося не стільки через обрану водієм швидкість, як через незадовільний стан дороги через, що некеровану на слизькій дорозі автівку знесло з обледенілої  дороги в кювет.

Іншу інформацію ми маємо за повідомленням Козятинської поліції. Там йдеться про те, що на повороті до села Кордишівка 39-річний водій, житель Вінниці, керуючи автомобілем ВАЗ 2109, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та злетів у кювет. При цьому задня частина автомобіля зіткнулася з електроопорою. Внаслідок удару, смертельно постраждала пасажирка — 62-річна жителька Вінниці. Водій і 9 річна пасажирка не травмувалися.

Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up