Volkswagen Passat - хто купує цей елегантний автомобіль? (Новини компанії)

Volkswagen Passat - хто купує цей елегантний автомобіль? (Новини компанії)
  • Volkswagen Passat належить до автомобіля бізнес-класу.
  • Він досить економічний та відрізняється високою надійністю, як будь-який інший транспортний засіб німецького автопрому.

Завдяки його привабливій зовнішності та місткості купити Фольцваген Пасат бажають багато українських сімей.

Суворі класичні риси кузова, просторий салон, висока динаміка та доступність в обслуговуванні – цими характеристиками підкуповує автівка. Подивитися всі пропозиції продажів на автомобільному ринку можна за допомогою сервісу OLX, тим паче, що в Козятині є багато цікавих оголошень, серед яких ви знайдете автомобіль своєї мрії.

Кому підійде автомобіль Volkswagen Passat?

Кожне покоління автомобілів визначає нові стандарти в D-класі та володіння ним автоматично підвищує соціальний статус власника, яким може стати будь-який охочий, будь-то:

Компанія, що випускає автомобілі, завжди приділяє особливу увагу новітнім технологіям, оснащуючи свою техніку найсучаснішою електронікою. Ходова частина також не обділена увагою. Її тривалий період експлуатації та середній ціновий сегмент спонукають автолюбителів до покупки саме цієї марки авто.

Особливості Volkswagen Passat

Сімейний універсал чи седан легко знайти на великому авторинку Козятина. Чітко вивірена аеродинаміка кузова та його лаконічні риси додають транспортному засобу особливого шарму, який можна порівняти зі станом бездоганності. Інтер'єр автівки перебуває у повній гармонії з екстер'єром – а інакше й не могло бути. Солідний, стриманий, консервативний, але водночас сучасний та симпатичний салон із яскравими дизайнерськими рішеннями виглядає виграшно у порівнянні з іншими автомобілями D-класу.

М'який пластик та бездоганне припасування всіх деталей - ергономіка інтер'єру продумана до дрібниць. За кермом цього авто буде зручно водієві будь-якого зросту. Діапазон регулювання сидінь настільки великий, що власник може виставити всі налаштування, щоб йому було максимально зручно. Моторна гама транспортних засобів представлена ​​як бензиновими, так і дизельними двигунами. Перші споживають трохи більше палива, але здатні значно швидше розганятися.

keyboard_arrow_up