Вулиці в місті: як не кальобухи, то болото або стовпи пилюки

Вулиці в місті: як не кальобухи, то болото або стовпи пилюки

Після сильного та не тривалого дощу, що пройшов першого квітня, Козятин знову став зоною стихійного лиха в окремих районах міста.

Причина — немає дренажної системи для талих і стічних вод. Хтось може сказати, що не все відразу робиться, всьому свій час.

Для прикладу візьмемо дорогу на вулиці В. Земляка. Ту ділянку дороги робили на початку зими минулого року. На сьогоднішній день на тій новій дорозі стоїть вода.

Я пам’ятаю, як перед місцевими виборами більшість громадян не повірили в проект Тетяни Лозінської. А в ньому було докладно сказано і показано, що дорога має бути з дренажною системою. Деякі мешканці міста зауважували, що буклет Лозінської був оформлений на дорогому папері. Обрали того, хто писав на дешевому папері. Тільки дешевий папір міського голови для громади міста виявився значно дорожчим, ніж буклет головного редактора, який розробляли в європейському експертному управлінні. І який був реальний для виконання.

Відео дня

Болото підсихає і у вітряну погоду здіймається курява пилу. Ще городи не посадили навіть у Кордишівці, а наші містяни дорожнього пилу вже наїлися в повному розумінні цього слова.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up