Вулиця Гончарова – одна з лідерів рейтингу найгірших доріг міста

Вулиця Гончарова – одна з лідерів рейтингу найгірших доріг міста
  • Бездоріжжя. Ми продовжуємо серію публікацій про найгірші вулиці Козятина. Козятинчани нам підказують, на котру дорогу варто звернути увагу.
  • Цього тижня до нашого рейтингу додаємо вулицю Гончарова, Данила Галицького та провулок Лікарняний 

Якби провулок Лікарняний був десь на околиці, то мабуть було б гріх його виділяти. Він не найгірший у Козятині за станом дорожнього покриття. Але він знаходиться в центрі міста. Саме тому він потрапляє до рейтингу найгірших вулиць.

Відео дня

Вулиця Данила Галицького потрапила до нашого рейтингу, як чемпіон відсутності ремонту протягом дуже тривалого часу. Навіть мешканці вулиці, з ким ми зустрілися, не пам’ятають, коли її ремонтували. Можливо її залишають у такому вигляді тому, що вона в Козятині наче пам’ятка перших шосейних доріг? Там багато ям, під час дощу в них утворюються калюжі і проїжджаючі автівки горнуть брудну воду мешканцям вулиці в двори.

На вулиці Гончарова першим у наше поле зору потрапив трансформатор з проводами мало не до землі. Працюючий той трансформатор чи ні –  невідомо. Зграя горобців, що оселилися в нижній його частині, мабуть святкували новосілля і ми не чули, чи подавав ознаки життя трансформатор. Але в будь-якому випадку він має бути закритим для дітей та сторонніх осіб.

На початку вулиці хоч з калюжами, але є дорога. Донизу вона змійкою переходить у стежку. З двох сторін стоять стіною бур’яни. Мешканка вулиці пані Ольга пригадала, що зо два роки тому такі бур’яни хтось підпалив. Тоді від вогню сильно постраждало дерево. Викликали енергетиків і вони спиляли його наполовину, залишивши частину обгорілого стовбура як рекламу, чого не можна робити.

В самій долині вулиця більше схожа на стежку, якою проїжджають автівки. Півметра в сторону і скеровуєш свого залізного коня в канаву.

Трохи вище і ближче до поля електроопора високовольтної лінії стала хилитися до землі, практично тримається на дротах.

–  Десять тисяч вольт на землі – це не жарти, – кажуть місцеві. 

– Та й з напругою у 220 у нас також проблеми. Енергетики на заміну стовп привезли, сказали, що замінять. Тільки та опора вже 2 місяці лежить, – розповів пан Валерій і пішов у своїх справах, а ми ще зустріли пані Інну. 

– Я живу на вулиці Дубініна. Сфотографуйте її і віднесіть до вулиць з хорошим рейтингом, – каже жінка. – На нашій вулиці  все добре, а для мене наша вулиця просто чудова, а головне, що таких бур’янів немає.

Подумалось, як добре, що у нас є люди, які бачать щось хороше. Вже було майже темно і ми не поїхали на вулицю Дубініна. Але обов’язково туди поїдемо і з неї почнемо перелік найкращих вулиць.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Кіпоренко Олександр

    Зоряна!!!!!
  • Виталий ART

    Олега Кошового також нехай зроблять)))
  • Читач78

    перегляньте вулицю Пушкіна - от вона  в САМОМУ ЦЕНТРІ!
  • Валерій Загребельний

    Автор не ходи по закапелкам. Давай центральну Грушевського.

keyboard_arrow_up