Як уберегти свій велосипед від крадіжки: поліцейські дають поради

Як уберегти свій велосипед від крадіжки: поліцейські дають поради
  • Козятин сміливо можна назвати містом велосипедистів, адже цей вид двоколісного транспорту є у кожному домі.
  • Як захистити свій ровер від кражіїв - розповіли у поліції.

Влітку зростає кількість крадіжок велосипедів. Найчастіше ровери крадуть з гаражів, підсобок, під'їздів, тамбурів, а також на вулиці біля магазинів і будинків. Щоб захистити своє майно поліцейські радять користуватися велозамками чи замками з металевими ланцюжками. Рекомендують використовувати щонайменше два велозамки різного типу, це ускладнить зловмиснику завдання.

«Запам’ятайте або сфотографуйте серійний номер рами, а також обов’язково зробіть фото самого транспорту – в разі крадіжки ця інформація допоможе поліції у пошуку викраденого велосипеда або самоката», - пишуть на Офіційнийному сайті Національної поліції у Вінницькій області.

А от на камери відеоспостереження прилеглих будинків радять не покладатися, оскільки крадії преважно приховують своє обличчя, одягаючи капюшон чи кепку, тому розпізнати таку особу за відео складно.

Відео дня

Ровер радять паркувати лише у призначених для цього місцях.

«Якщо ви все ж стали жертвою крадіїв - негайно телефонуйте за номером 102 та надайте поліцейським усю необхідну інформацію для розслідування злочину», - наголошують у поліції.

 

Читайте також:

За скільки у Козятині можна купити велосипед?

Велосипедистів у Козятині, хоч греблю гати, а велодоріжок немає. Чому?

«Лишають просто так»: які велосипеди крадуть у Козятині та чи знаходять їх?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up