Як в Козятині дороги роблять

Як в Козятині дороги роблять

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулися мешканці провулку Кірова. Там проводився плановий ремонт дороги.

За словами активістів Валентини Лефтер та Юлії Латушкіної, дорогу почали роботи не правильно. Не розгорнувши щебінь на всю ширину проїжджої частини, стали його записати піском. На дорозі були не засипані ділянки з нерівнростями. І тільки з появою представника преси, працівники дорожньої служби почали виправляти недоліки.

Мабуть, вони не читали розпорядження Прем’єра? Чи може пан Гройсман робив заяву не для комунальщиків козятинських: “Хто буде погано тремонтувати дороги, буде виправляти недоліки за свій рахунок”?

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити SMA в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Активісти розповіли подробиці ремонту дороги. На початку провулку, що від складу, живе працівник бригади комунальників. Він біля свого обійтя насипав більшу товщину щебню, ніж по всьому провулку. Мешканці зателефонували до начальника управління ЖКГ пану Малащуку. Він пообіцяв людям, що сам не приїде, але пришле свого зама. Прибув “Іван”. Саме так його люди запам’ятали. Він дав доручення бригаді виправити недоліки. Мешканцям провулку пан Вовкодав пообіцяв до суботи, що минула, виправити недоліки. Та в суботу ніхто не працював.

Відео дня

А в понеділок 15 травня стали сипати пісок! Про недоліки всі забули! Наші земляки знову почали телефонувати у ЖКГ. Той самий Малащук пообіцяв знову прислати “зама”. На 13-годину він так і не з’явився, що і передбачали люди. Тому всі надії були на журналістів “RIA-Козятин”...  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • GUF

    Нормально зробили, молодці. а ріа аби "обосрать"

    Софія reply GUF

    А люди між  тим в шоке від такої дороги

    Софія reply GUF

    Ти й тут намалювався
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up