Закатали люки водогону в асфальт

Закатали люки водогону в асфальт

На вулиці Васьковського капітально попрацювали не на користь громади

Як все чудово починалося у міської ради з ремонтом доріг на початку квітня. Багатообіцяючі промови, що тепер ремонти доріг будуть проводитись за новою технологією. Навіть була скликана робоча нарада в ЖКГ 3 квітня відносно якісного ремонту доріг. Було й інтерв’ю в кишеньковій газеті, де наголосили: ”Тому, аби дійсно покращити стан дорожнього покриття в Козятині, міським управлінням ЖКГ започаткована практика капітального ремонту доріг”. Щоб слова не розходились з ділом і якісним виконанням ремонтних робіт, обіцяли що будуть перевіряти доржньо-ремонтні бригади.

Хочеться запитати тих перевіряючих, де вони були, коли на вулиці Васьковського капітально закатали люк водяної магістралі? Адже, за словами заступника мера, начальника управління ЖКГ Євгена Малащука, мав бути контроль на всіх етапах виконаних робіт. Крім того, на дорогах мали виправляти брак і огріхи, які були допущені попередніми виконавцями ремонтних робіт. І що? В чому відбулися зміни?

Міська влада капітально пропіарилась і капітально обк*к*лась з таким ремонтом, а між тим бюджетні кошти капітально закатали.  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up