Засніжені дороги чистять на “2”

Засніжені дороги чистять на “2”

У ніч з п’ятниці на суботу, з 2 на 3 березня, впав невеликий сніг у Козятині.

Таку товщину снігу  на дорогах, віддалених від центру нашого міста, як правило, не прибирають.Та на ранок суботи вулицею Князів Острозьких проїхалась снігозбиральна техніка. Саме проїхалась, перевертаючи на дорозі сніг. Я не обмовилася, саме перевертали сніг на дорозі, а не прибирали його. Тільки проходило таке прибирання так швидко, що склалося враження, що це не сніг з дороги прибирають, а списують пальне. Грейдер за номером 26863. Його щит був в такому положенні, що поверхні снігу майже не торкався. Навіть подумалось, не техніка, а якийсь грейдер-інвалід. Виглядало це як імітація прибирання снігу.

За першим грейдером їхав ще й другий сніговий дорожний рятівник. Його реєстраційний номер був заліплений снігом. До нього претензій менше. Його поворотний відвал відносно дороги був розміщений рівномірно і сніг він згортав на сторону. Поїхали вони до переїзду Білої казарми. Розвернувшись там, поїхали назад в центр міста і стали прибирати сніг біля міської ради.

І якби ми не бачили, як одна й та є сама снігозбиральна техніка може прибирати сніг з дороги і як прибирає, то мабуть змовчали б. А так виникає питання: чому біля міської ради потрібно зробити красиво, а десь в іншому місці, як кажуть, “і так зійде”?!  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up