Зробив і не хизувався. На вулиці Франка підприємець облаштував автобусну зупинку

Зробив і не хизувався. На вулиці Франка підприємець облаштував автобусну зупинку

У середу, 15 квітня, під час рейду містом журналісти газети «RIA-Козятин» помітили, що на евакуаторі стоїть конструкція з покрівлею над головою. Було це на розвороті зупинки 1-го та 4-го маршруту вулиці Франка. Четверо чоловіків знімали з автівки  споруду для посадки і висадки пасажирів. В народі таку конструкцію називають простіше — автобусна зупинка

 Знявши каркас зупинки на землю, чоловіки стали готуватися до зварювальних робіт. Адже на евакуаторі автобусна зупинка була не в повному зборі.  

Запитуємо у хлопців які поставили металевий каркас на землю. 

— Ви що ще бокові стінки будете приварювати?. 

Відео дня

—Так, – відповіли вони і стали розкручувати переноску електроструму до приватного помешкання.

— А хто замовник автобусної зупинки, –  поцікавилися ми у наших співрозмовників.

— Міська рада, – відповіли вони.

Зателефонували до начальника житлово-комунального господарства Євгена Малащука. Запитали скільки коштує така зупинка і скільки таких зупинок буде розставлено по місту. 

— Ми ставимо зупинки зі скла. Такого формату буде тільки одна зупинка, – каже Євген Малащук. – Це наш місцевий підприємець долучився до програми благоустрою міста. Тільки він просив не згадувати його ім’я ні в соцмережах, ні в друкованих ЗМІ. У нього своя позиція, каже, що не всі добрі справи потрібно афішувати.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олег

    Козятинн має знати своїх героїв
  • Николай Кум

    Молодці, хто як не звичайні козятинці для власного міста зробить добру справу.
  • Анна Фурман

    Я вибачаюсь це випадково не зупинка на Івана Франка там де ранше стояла битона зупинка, яку нещодавно сніс легковий автомобіль. Якщо це вона то скажіть пожалуста який він б...ть благодійник??

    Николай Кум reply Анна Фурман

    Добре, що Ви крім коментарів нічого більше зробити не можете!
  • Валентин

    Це вам не "зміни козятин", які без відео не ризикують нічого робити.
    А от на камеру - саме те, саме час бути героями та АКТІВІСТАМИ!
    Нудить від таких, а от підприємцю величезна подяка!

    Ігор reply Валентин

    🖒" Зміни Козятин" і справді гімно)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування проекту «Пліч-о-пліч» photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up