9 метрів ширина та 30 сантиметрів глибина: зробили заміри ями на Незалежності

9 метрів ширина та 30 сантиметрів глибина: зробили заміри ями на Незалежності
  • Сьогодні, 6 жовтня до поліції звернулася козятинчанка, яка написала заяву щодо велетенської канави по вулиці Незалежності.
  • Жінка обурена, що пройшло вже чимало часу, а яму, яка перерита через всю дорогу, так і не заасфальтували

Вже більше року тому одну із центральних доріг Козятина, вулицю Незалежності, перерили, бо у мешканців багатоповерхівки були проблеми з побутовими комунікаціями. Це зробили недалеко від повороту з Куликівської, в районі танку. Цю траншею час від часу підсипали всім чим можна — щебнем, піском —  та тільки не асфальтом. Водії вже і звикли до неї. Мовляв, на жаль, але для Козятина такі ями на дорозі не дивина. Та останніми місяцями вона настільки вибилася і збільшилася, що терпіння увірвалося. Написали заяву до поліції.

Це сьогодні, 6 жовтня зробила козятинчанка Тетяна Панасюк. Жінка  їздить цією дорогою часто, возить дітей до школи. Каже, що через цю яму на всю дорогу, вже не раз ремонтувала своє авто. 

Відео дня

— Мені сказали, що це перше самозвернення. Нещодавно я тут диски погнула, викатували назад, я не скажу, що це велика поломка, але скільки ж можна їздити цією канавою, — каже Тетяна. 

Ми стали свідками того, як після заяви Тетяни під’їхали поліцейські. Вони зробили заміри траншеї.

— Зафіксували поперечну відсутність дорожнього покриття, шириною 9 метрів та глибиною 30 сантиметрів. Здійснили акт обстеження, який направиться у відповідні органи для реагування, а саме Вінницьке управління патрульної поліції у відділ по безпеці дорожнього руху. Вони притягують осіб, які відповідають за стан дорожнього покриття, — прокоментував інспектор патрульної поліції Роман Вовк

Згодом під’їхала жителька одного із приватних будинків, що знаходяться поруч з траншеєю. Вона розповіла, що два тижня тому приходила представниця міської влади і обіцяли, що все зроблять. Але натомість яму знову засипали щебнем, який вже за кілька днів розсунувся по бокам і вона стала такою ж як і була.

Нагадаємо, про  ремонт дороги по-козятинськи — поливати бітумною сумішшю калюжі води

Читайте також:

«Вулиця є, а дороги — немає». Як і де «латають» ями у нашій громаді?

«Ми не будемо по ямах наносити дорожню розмітку»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (14)
  • Лілія Українець

    Заміряйтк ями по в. КИЇВСЬКІЙ. Там ще й клумби на проїзній частині . Машинам не розминутись.
  • Геннадий Ткачук

    Спотворений «цюрих»..вулиця Незалежності ,ями владної «чесності «,дороги обіщаноі «комфортності «,головне -показати свої неспроможності .Як же треба не любити краян ,щоб устраювати людському терпінню один  тарарам ?Лікарням -гаплик  ,дорогам гаплик -виберіть ще і місту кердик .Цікаво ,а скільки ще маєм терпіти це скотство ?Невже ще три роки ,тоді  ТГ неминуче банкротство .Знайоме для влади по банківській справі ,що людям?Самі вибирилали
  • Олег Слободяний

    По вул
    Матросова теж дуже багато чималих ям, те ж саме по Катукова. Вибачайте, нові назви вулиць ще не вивчив
  • Все обо всём two

    Мерше все аплодируйте, и спасибо за ямы

keyboard_arrow_up