Біля танка повикорчовували дерева

Біля танка повикорчовували дерева
  • Від пам'ятника до школи №2 пройти тротуаром неможливо

Біля танка видалили з десяток дерев, що росли вздовж тротуару. Таке ми побачили опів на третю дня у вівторок, 7 вересня.

Дерева не просто зрізали, їх видалили разом із корінням.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Наталия Любарец

    А інших варіантів, ніж повикорчовувати дерева, не було??? Це не старі липи, і вигляд мали пристойний.... Жаль... Я вже сьогодні в коментарях по цій справі писала, що з далекого дитинства приходять до пам'яті такі рядки віршика: "ти ялинку посади, а тоді рубай, ледащо..." Чи не так?
  • Лариса Цымбалюк

    В місті в останні роки дерева вирубують так, ніби це якийсь непотріб.
    Скільки лип та інших дерев  вирізали. Таке враження, що люди при владі поставили за ціль знищити всі зелені насадженя. Ви десь бачили, що посадили  садженці лип чи  тополь? Тільки ріжуть чи так  бездарно коронують, що нещасні дерева приречені померти.
  • Мария Ленская

    На скільки я зрозуміла, в цьому році була запланована реконструкція вул.Куліковського, ось вона і розпочалась. У Вінниці з цього і починали реконструкції вулиць. Я розумію, що у Козятині ще не проводили реконструкцію жодної вулиці, але дивуюсь місцевим журналістам. Всі документи місцевої влади прозорі, неодноразово повідомлялось про плани, почитайте, але, навіщо читати, краще галасувати, ЗРАДА, ДЕРЕВА ПОВИКОРЧОВУВАЛИ, НАВІЩО і т.д. Я розумію, що вам потрібна СЕНСАЦІЯ, але не потрібно опускатись до дешевих сенсацій, бо виглядаєте ви ЛЮДЬМИ НЕКОМПЕТЕНТНИМИ!

    Елена Удвуд reply Мария Ленская

    даруйте, а хто писав про зраду? це лише фотофакт

    Nataliya Viktorivna reply Мария Ленская

    Геннадий Ткачук мабуть так.криша...

    Геннадий Ткачук reply Мария Ленская

    Nataliya Viktorivna беріть вище

    Nataliya Viktorivna reply Мария Ленская

    Мария Ленская мабуть депутат що знає.

    Геннадий Ткачук reply Мария Ленская

    Мария Ленская тобто там шановна компетентна написано в тих документах ,що будуть викорчовувати дерева?Доречі могли власним прізвищем підписуватись ,всі і так знають хто ви
  • Інна Мельник

    Дерева вже не поверне, було б добре щоб відремонтували тротуар і зробили його нормальним, щоб можна було людям нормально пройти і з візочком дитячим чи інвалідним, в нашому місті з цим нажаль проблеми.

keyboard_arrow_up