Із розміткою запізнилися на два місяці

Із розміткою запізнилися на два місяці
  • У середу, 9 листопада в Козятині нарешті почали оновлювати дорожню розмітку

Багато років поспіль у Козятині була традиція — оновлювати дорожню розмітку до Дня знань. Напередодні першого вересня малювали пішохідні переходи на всіх вулицях міста. Та цьогоріч традицію порушили — перше вересня настало, а фарба на «зебрах» так і залишилася наполовину витертою.

Чому так сталося — ми вже запитували в Управлінні житлово-комунального господарства. Виконуючий обов’язки начальника Іван Вовкодав сказав, що причина у тому, що ще не відбувся поточний ремонт доріг, які запланували полагодити цьогоріч, а по ямах дорожню розмітку ніхто наносити не буде. Ямковий ремонт цього року справді почався значно пізніше — зазвичай вибоїни на асфальті латають влітку, а цього разу взялися за роботу аж восени, та й то з перервами, тому що на заваді ставала дощова погода.

І нарешті це сталося — вранці у середу, 9 листопада в Козятині почали оновлювати дорожню розмітку. Свіжу фарбу на половині «зебри» ми помітили спершу на Куликівського. Відколи на цій вулиці зробили капітальний ремонт асфальту, вона була взагалі без дорожньої розмітки, тож козятинчанам доводилося переходити дорогу навпрошки, або по пам’яті, бо знаки «Пішохідний перехід» після ремонту встановили не всюди.

Відео дня

Частину пішохідних переходів вже поновили і на Героїв Майдану.

Додамо, що цьогоріч оновлення дорожньої розмітки коштуватиме нашому бюджету трохи менше ста тисяч гривень. За даними електронної системи державних закупівель «Prozorro», договір на виконання послуг уклали 8 листопада, а вже наступного дня взялися за роботу.

 

Читайте також:

«Вимагаємо негайно дати коментар про стан доріг». Козятинчани написали звернення до мера міста

Козятин у фото: дороги, дороги й дороги, дошка пошани та водовідведення

Ремонт дороги по-козятинськи — поливати бітумною сумішшю калюжі води

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up