Козятинщина у фото. Порадували майже всі. Дорожники і газовики — розчарували

Козятинщина у фото. Порадували майже всі. Дорожники і газовики — розчарували

В четвер, 16 червня ми взяли курс по службових справах в село Сигнал. Біля знаку «Я люблю Козятин» зробили зупинку.

Ще зовсім недавно тут наша землячка ангелочка посвятила в козаки, а тепер самий знак пофарбували у колір державного прапора.

Люди громади до нас звертаються. Кажуть, напишіть це ж і патріотично, і краса. 

Відео дня

На перехресті вулиць Незалежності та Куликівського помітили дорожників. Вони там переймалися ямковим ремонтом на проїжджій частині та заасфальтовували латки після видалених стовпів. Та про вулицю Куликівського окрема стаття нашого журналіста.

Переїхавши Білоцерківську трасу в поле зору потрапила зупинка автобуса з сумнівними сидіннями. Замість трьох брусів на тій лавці зберігся лише один. В середині зупинки від колишньої лавки залишилися тільки дві вкопаних ніжки. На них також можна було посидіти. Тільки хто наважиться сидіти там, де порою справляють нужду. 

Вирішивши у Сигналі всі справи в Козятин поїхали об'їзною.  

Інша назва нашого міста — місто залізничників. Вони часто крім своєї основної роботи наводять красу біля своїх робочих місць. На переїзді через залізничні колії при в’їзді в село Титусівка чергові по переїзду висадили троянди. Кущі троянди сімейної разом з ліхтарями старовини добре вписуються в колірну гаму переїзду.

Трохи здивували газовики. Вони дійсно несуть варту біля газорозподільних систем і їх ремонтують. За що хочуть справно отримувати платню від користувачів газу за його транспортування.Тільки те, що побачили ми наводить нас на іншу думку. У всякому разі  об’єкт газопостачання, яке є на фото, навіть важко уявити, коли служба 104 останній раз там труби фарбувала 

При виїзді з Титусівки помітили хатину старобуд та ще й замість вікон виднілась чорна плівка, а біля хатини бекали вівці. Навіть неладне подумали, хто це так відноситься до овець. Пізніше розібралися, що в поле нашого зору потрапило пасовисько великого поголів’я овець.

В районі елеватора знов не спокійно. Велика хмара пилу невідомого походження накрила вулиці Осипенко і Сєдова. Поки люди до нас з цього приводу ще не зверталися, значить періодичний пил на власному подвір’ї їх влаштовує.

На тій же вулиці Седова красиву огорожу зробили для крони горіха.

Останньою нашою зупинкою був квітник з півоній на вулиці Матросова, 72. Саме завдяки таким природолюбам наш рідний Козятин завжди квітучий

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up