Негода повалила дерева на стадіоні (ФОТО)

Негода повалила дерева на стадіоні (ФОТО)
  • Таке ми побачили сьогодні, 9 липня під час прогулянки до Міського стадіону.

Коли ми йшли берегом вздовж Водокачки, нашу увагу привернула одна верба. Величезна гілка відкололася від товстого стовбура дерева і впала у річку.

Ця верба росте навпроти костелу.

Відео дня

Місце, де відкололася гілка

Ми зупинилися, щоб зробити кілька світлин, і рушили на острів. Перейшли через місток, пішли повз стадіон і тут застали схожу картину. Одне з дерев щось розкололо надвоє.

З іншого відвалилася гілка і впала, перекривши цим самим прохід.

Перед нами йшли жінка з чоловіком. Вони з дитиною у візочку прогулювалися островом. Чоловік мусив брати візочок на руки, бо інакше пройти не можливо.

Поруч ще одне дерево. Тут гілка впала на волейбольний майданчик, що на стадіоні.

На березі острова ми побачили ще одне дерево, від якого відкололася гілка.

Імовірно це наслідки негоди, що вирувала у Козятині у вівторок, 7 липня. Можливо в дерева влучила блискавка, або ж їх повалив сильний вітер.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ghoust

    Шановні кореспонденти РІА! Ви якщо пишете щось, то називайте речі своіми іменами. Ну яка там "гілка" дерева на останньому фото? З верби ще можна сказати "гілка" відкололась, хоч вона таки величезна і скоріше нагадує стовбур, а от у інших випадках радше стовбури повідколювались - так-так, дерева часто бувають не з одним стовбуром і рости інший стовбур може не обов'язково від землі, часто основний стовбур може ділитись на декілька на висоті кількох метрів над землею, формуючи крону. Тому якщо воно росло більш-менш вертикально доверху - то це таки відколотий ствол, а не "гілка".... Хоча, на такі тонкощі звичайному читачу і начхати....

    Тепер щодо того, що вони тупо валяються під ногами.... От скажіть, якби я, звичайний містянин, з'явився там з бензопилою і почав прибирати ці "гілки"-стовбури - чи не нагодилась би тут таки поліція, екоінспекція та "стурбовані громадяни", які не те що не дали б прибрати це неподобство (забравши собі на дрова), а і конфіскували б мій агрегат? Тому воно і валятиметься, поки комунальники не спроможуться прибрати.... Простому люду ж зась - це ж гілки міста, так би мовити, у них є "хазяїн"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up