Обрізані дерева і нічні походеньки підлітків. Фото дня

Обрізані дерева і нічні походеньки підлітків. Фото дня
  • Понеділок, 30 березня 2020 року.

У центрі міста на вихідних підчищали дерева.

Дерева чистили навпроти будинку №13, що на вулиці Героїв Майдану. Козятинчанам ця п'ятиповерхівка відома як "Чехословацький будинок".

Відео дня

На деяких деревах просто обрізали гілки, тобто, зробили формувальну обрізку.

Деякі зрізали повністю.

Кілька днів тому це була черешня. Вона росла на розі будинку.

А цей кадр ми зробили у ніч з неділі на понеділок. Підлітки гуляли біля магазину близько першої ночі.

Нагадаємо, що у Козятині досі триває карантин. Влада просить мешканців міста за можливості не виходити з дому. Проте цих рекомендацій дотримуються не всі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up