Так підготувалися до зими, що не могла виїхати снігозбиральна техніка до 2 ночі

Так підготувалися до зими, що не могла виїхати снігозбиральна техніка до 2 ночі
  • Ще 18 листопада минулого року в КП «Чисте місто» відрапортували, що до зими підготувалися завчасно.
  • Для очистки снігу підготовлено шість одиниць спецтехніки та автомобіль для посипань проїжджої частини доріг Козятинської громади.
  • Тільки, як виявилося, підготувалися і бути на чеку різні речі.
  • Наш репортаж з засніжених вулиць міста

Ми не думаємо, що козятинські комунальники не чули прогнозу погоди. Та, навіть, коли це так, то сніг почав падати ще в день 10 січня і декілька разів пускався навіть лапатий. Ще за світлої пори він перейшов в мілкий та сипучий. З кожною годиною його на дорогах та тротуарах міста ставало все більше, а обіцяних шести одиниць техніки навіть не виїхали за ворота комунального підприємства. Тут самий раз повернутися до 18 листопада де в повідомленні КП «Чисте місто» було написано

«Проінструктовані та забезпеченні необхідним інвентарем працівники з благоустрою території, які будуть очищати від снігу та посипати тротуари задля безпечного пересування громадян».

Відео дня

Близько 10 вечора 10 січня громадянам стало не зовсім безпечно пересуватися дорогами нашого міста. Самим очищеним місцем на цю пору була ділянка дороги через переїзд залізничних колій, що на Білій казармі. Водії, минаючи залізничні колії, добре давили на газ, щоб не стати жертвою снігового полону.

Господар темного буса Валерій, якого на повороті трохи знесло на вулицю Данила Нечая виїхав на дорогу сам. Коли ми його запитали, де є краща дорога, він сказав:

— Ви що смієтеся, дорога скрізь якийсь кошмар.

Від 23 години потік транспорту через переїзд різко впав і це було не стільки через збільшення на дорогах товщі снігового покриву, як через комендантську годину.

Не відомо чи виїхала б техніка, якби не розмістив опівночі на своїй сторінці фейсбук повідомлення про нечищені дороги Євген Малащук. Чи то співпадіння — снігозбиральна техніка таки виїхала на дороги нашого міста.У всякому разі дороги стали чистити  в сторону вулиць Білоцерківської  та Червоної калини десь о 2-й годині ночі.

Ось, як коментують допис козятинчани

На ранок залишилися неочищеними центральні вулиці на «тій стороні». Думки самих водіїв розійшлися. Одні кажуть, що нормальна дорога, інші так, як водій Ярослав, кажуть дорога, щоб рушити з місця треба в зад-перед, щоб пробити колію. Багато водіїв сходяться в тому, що це не та товща снігу, щоб були такими поганими дороги.

Читайте також:

Ще трохи поморозить, а згодом потепліє: на Маланки-Василя в Україну прийде атлантичне повітря

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач65

    Наша мерша-велика,,господиня,,!Накерувалася,аж страшно.За що людина отримує зарплатню та займає керівну посаду?Її ,,робота,,налице міста.Скоро саме забите і занехаяне село буде виглядати ,,квіточкою,,на фоні нашого міста.Ганьба!

keyboard_arrow_up