20 тисяч гривень за 2 години: як козятинчани збирали допомогу благодійному притулку для тварин

20 тисяч гривень за 2 години: як козятинчани збирали допомогу благодійному притулку для тварин
  • Днями козятинчанин Олександр Автухов на своїй сторінці у ФБ опублікував пост про збір коштів на допомогу благодійному притулку для диких тварин
  • За дві години вдалося зібрати майже 20 тисяч гривень

— Збираю кошти на допомогу благодійному притулку для диких тварин з різними травмами, які потребують допомоги та підтримки. Якщо є бажання та можеш допомогти якоюсь сумою - буду дуже вдячний, — написав Олександр Автухов.

Чоловік наголосив, що час для збору надзвичайно обмежений.

Через 2 години було зібрано 19,2 тис грн. За його словами відгукнулися знайомі, друзі, яких він має у багатьох містах. Хтось поділився 2 тисячами, хтось 100 гривнями. Але в загальному вдалося зробити гарну справу.

Відео дня

Як написав Олександр на ці кошти закупили корм, фрукти, овочі для тварин, а також цемент та частково будматеріали для будівництва нових вольєрів і відвезено безпосередньо у притулок.

За словами Олександра, притулок знаходиться у Хмельницькому. Тут перебувають тварини, яких "списали" з цирку, зоопарку чи які отримали якісь травми та потребують лікування й реабілітації.

Він якраз у той час перебував із друзями у Хмельницькому. Тому вирішили кинути клич та допомогти притулку. І дуже вдячний всім, хто долучився до збору коштів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artur Edu

    Дуже гарна справа. Олександр молодець!

keyboard_arrow_up