Депутат Верховної Ради Юрчишин погрожує та шантажує виборців у КОЗЯТИНІ (ОНОВЛЕНО)

Депутат Верховної Ради Юрчишин погрожує та шантажує виборців у КОЗЯТИНІ (ОНОВЛЕНО)

О.Омельчук по факту пропрацював, захворів і його кинули. Чим примітно - кинули ті, що мали б захищати

Влад Лісовий

 

Коментар юриста станції Козятин

Відео дня

 

Стосовно заяви бувшого підсобного робітника вокзалу станції  Козятин Омельчука О.Д.  адміністрація виробничого підрозділу вокзал станції Козятин філії «Пасажирська компанія» ПАТ «Українська залізниця» повідомляє наступне.

 

Омельчук О.Д. який працював на посаді підсобного робітника, звільнився, у відповідності до поданої ним заяви з виробничого підрозділу вокзал станції Козятин регіональної філії «Південно-Західна залізниця» ПАТ «Українська залізниця» згідно наказу начальника вокзалу станції Козятин від 02.12.2016, за власним бажанням, ст. 38 КЗпП України.

 

    На момент звільнення вік Омельчука О.Д. згідно паспортних даних складав 58 років і 6 місяців, що не давало йому права звільнитися на пенсію за віком.

.

Згідно висновку ЛЕК ДЗ «Відділкова лікарня Південно-Західної залізниці» Омельчука О.Д. було визнано придатним для роботи за професією підсобного робітника.

 

Крім того, на день написання заяви про звільнення за власним бажанням, а також на момент звільнення,  Омельчуком  О.Д.  не було подано жодного документу, який би свідчив про погіршення стану здоров’я.

 

У 2010 році його було нагороджено, як і багатьох працівників підрозділу,  за довготривалу роботу на залізниці медаллю «140 років «Південно-Західній залізниці».

 

Звільняючись з підрозділу за власним бажанням згідно ст. 38 КЗпП України,  Омельчук О.Д. не мав права на отримання одноразової матеріальної допомоги, яка виплачується працівникам, що звільняються в зв’язку з виходом на пенсію, згідно колективного договору. Про це неодноразово до звільнення йому надавалася інформація.

 

 В ході численних усних запитів та консультацій, які Омельчук О.Д. отримував задовго до написання заяви про звільнення за власним бажанням в адміністрації і профспілці вокзалу станції Козятин, йому неодноразово надавалися детальні усні роз’яснення щодо умов, за яких він міг би отримати матеріальну допомогу згідно колективного договору. Але Омельчук О.Д. нічого не бажав слухати та продовжував наполягати на звільненні з впевненістю, що він все одно має право на отримання матеріальної допомоги. Тому, начальник      вокзалу станції Козятин Чабан А.І. підготував йому письмове роз’яснення щодо правових наслідків його звільнення за власним бажанням за ст. 38 КЗпП України без виходу на пенсію. Дане письмове роз’яснення Омельчук О.Д. відмовився отримувати, мотивуючи тим, що воно йому не потрібне.

 

В кінці березня – на початку квітня 2017 року Омельчук О.Д.  неодноразово письмово звертався до начальника вокзалу станції Козятин, а також до Голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцеха  Балчуна, в тому числі шляхом депутатського звернення Юрчишина П.В., з даного питання. На кожне своє звернення Омельчук О.Д. отримав своєчасні, вичерпні, обґрунтовані відповіді із посиланням на відповідні нормативні акти та статті чинного трудового законодавства України. Крім того, до відповідей додавалися затребувані ним документи.

 

Також слід зазначити, що адміністрацією вокзалу станції Козятин і профспілковою організацією залізничників і транспортних будівельників України вокзалу станції Козятин було вжито всі можливі заходи  ще до того, як  Омельчук О.Д. звільнився для уникнення непорозумінь з його боку щодо даного питання. Проте під час своїх візитів на підприємство після звільнення, коли Омельчук О.Д. отримував відповіді на них, він агресивно демонстрував своє невдоволення і складалося враження, що не хотів розуміти причин, по яким йому не можна виплачувати дану матеріальну допомогу. Кожен працівник вокзалу, до якого звертався  Омельчук О.Д., терпляче його вислуховував, давав відповіді на всі питання.

 

Юрисконсульт виробничого підрозділу вокзал станції Козятин

Жирна А.М.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Саша Субота

    Навіщо цього колгоспника обирали депутатом?Якби не Юрчишин то такої владної розрухи та приниження для людей району ще не було В районі повний владний колапсНардеп Юрчишин покриває злодюг та корупціонерівВ народі кажуть -скажи хто твої друзі я скажу хто ви! Ми говоримо юрчишин а розуміємо мафік шубович лановик шнайдрук мельник......інші вроджені потвори
  • Влад Лісовий

    Дуже кумедне виглядає свідчення виборця,про те як Юрчишин хлопає по дупі свою помічницю Крилову .В присутності посторонніх осіб вихваляюси зухвало яка вона класна його дівка
  • Влад Лісовий

  • Влад Лісовий

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up