Допоможіть з лікуванням

Допоможіть з лікуванням
Молодий хлопчина Андрій Кравчук потребує допомоги

На проведення операції не вистачає 300 тис. гривень

До редакції “RIA-Козятин” вкотре звернулася Тетяна Староселець, з проханням фінансово допомогти в лікуванні її внука Андрія Кравчука. Хлопець 1998 року народження і з трьох років сильно хворіє. Відмовляють ноги. Лікарі ставили йому діагнози різні: то червону вовчанку, то ревматизм і кожен лікував по-своєму. Остаточний діагноз: ЮРА, суглобо-вісцеральна форма, поліартрит, системний червоний вовчок, інтерстіціальний нефрит. У хлопця — друга група інвалідності.

Попри хворобу, Андрій намагається жити повноцінно, допомагати сім’ї. До 9 класу навчався в школі в Глухівцях, потім — індивідуально вдома. Коли йому стає трохи легше, пробує працювати в соціальних мережах, заробляти на лікування.

— Рік тому йому у Вінниці зробили операцію на коліні. О 10 ранку прооперували, а на другий день о 8 ранку випхали дитину з лікарні. І мати його на плечах поволокла. Ні милиць, нічого не дали, — схвильовано розповідає бабуся.

Відео дня

Уже півроку Андрій знаходиться у Празі. Ситуація зараз дуже складна. Через помилку лікарів були змушені видалити литки. Кажуть, що будуть робити якийсь сплав і потрібно різати ногу. Вартість операції — 300 тис. грн. У сім’ї немає на це коштів, були змушені взяти кредит, щоб розрахуватись за першу операцію. Але на черзі — наступна. На оплату попереднього лікування продали навіть квартиру. Сім’я живе лише хворобою Андрія, лише йому намагається допомогти.

Усіх, хто може допомогти, просимо надсилати гроші на рахунок: № рахунку 26209805460957, ідентифікаційний номер ДРФО 1949209945, МФО (код банку) 351005.

Попередні публікації:

Андрій просить допомогти всіх, хто може.

Андрій просить допомоги.

Допоможіть врятувати молоде життя.

Допоможіть врятувати юне життя.

Допоможіть Андрію залишитись жити.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up