Гроші в борг — ворог на віки

Гроші в борг — ворог на віки

Уже більше року позичальниця не відповідає на дзвінки давальниці

Галина Касянівська

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулася мешканка нашого міста. Вона повідомила, що своїй знайомій дала в борг велику суму грошей — в сумарному підрахунку в гривнях 38 тисяч, 850 євро та золоті прикраси (ланцюжок, 5 перснів та 4 обручки). Уже більше року позичальниця не відповідає на дзвінки давальниці.

Ми зустрілися з жінкою, яка телефонувала до редакції. З її інформації на місці, стало відомо, що перспектива повернути кошти, які боржниця надіється не віддавати, є. На прохання жінки хочемо застерегти інших людей, які можуть стати здобиччю аферистів. Адже люди, які мають добру душу, чи ті, які хочуть мати додатковий заробіток, повинні пам’ятати, що  в суспільстві є ділки, які багатіють з чужого. Вони, як правило, входять в довіру до людей. Спочатку позичають мізерні суми, згодом більші, а там і боржник вмиває руки. Навіть правильно оформлена розписка може стати звичайним папірцем для позичальника.

Відео дня

Ділки, які планують заволодіти чужими грішми, як правило, солідні люди. У них не рідко є прикриття з боку правоохоронців-перевертнів. Щоб уникати подібних ситуацій, гроші в борг чи щось цінне потрібно давати тільки під заставу. От тільки, скільки буде існувати світ, стільки в ньому будуть існувати аферисти.

А у випадку, з якого починалася розповідь, є велика ймовірність повернення коштів законному власнику. Якщо ж так станеться, тоді фігурантку присвоєння чужого не будуть робити ЗМІ “відомою”.      

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up