Хабар отримала. Вину визнала. У тюрму не посадили

Хабар отримала. Вину визнала. У тюрму не посадили
На фото: Ліворуч Ірина Слободяник на суді, праворуч фото з сайту прокуратури області з частиною хабара

Що прокурор попросив - суд втулив. За хабар — штраф 17 тис. грн!

Перше і останнє судове засідання (з вироком, який ніхто не оскаржуватиме) відбулося по кримінальній справі про прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Обвинуваченою виступала лікар ЛКК Ірина Слободяник. Керуючись статтею 314, 369, 371, 373, 374, 475, суд засудив: затвердити угоду про визнання винуватицею від 20 квітня 2018 року, укладеною між прокурором та Слободяник Іриною.

— Слободяник Ірина винна у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 статті 368 Кримінального Кодексу України, — зачитав суддя. — За зазначеними статтями Ірина Володимирівна Слободяник (узгоджена сторонами в угоді про визнання винуватицею від 20 квітня 2018 року) має покарання у вигляді штрафу в розмірі до одної тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Вона має виплатити 17 000 грн (сімнадцять тисяч гривень) з позбавленням права займати посаду голови лікувально-консультативної комісії з питань проведення експертизи тимчасової непрацездатності та займатися діяльністю, пов’язаною з проведенням експертиз тимчасової непрацездатності лікувально-консультативної комісії строком на один рік.   Після надання вироком законної сили повернути (прізвище) Олександру Володимировичу грошову суму 35 240 грн, яка була перерахована на розрахунковий рахунок суду 23 березня 2018 року в якості застави.

Що прокурор попросив, суд втулив. Без позбавлення волі. Штраф 17 тисяч гривень. За інформацією штабу козятинських партизан, колишній лікар ЛКК виїжджає на постійне мешкання за кордон. І вже звідти дасть інтерв'ю, хто і як на ній нажився. Припущення, що це буде республіка Азербайджан.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олексій Зайцев

    Отак і всі ці злодії.крадуть тут,і втікають за кордон.і потім не дивно,чому краще живуть там.а що остається нам?зубожіла країна!якщо у нас застаріла конституція,то де ж конфіскація майна,злочин ж довели?можливо пан прокурор і судя теж користувались її послугами?теж мають інвалідність?це ж у владних кругах мода,всі інваліди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:57 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up