Козятинчани вже готуються до новорічних свят

Козятинчани вже готуються до новорічних свят
Так виглядає передноворічний Козятин
  • Незабаром будемо святкувати Новий рік.
  • Як козятинчани планують його зустрічати та що господині будуть готувати?

Пані Ілона каже, що не стільки буде зустрічати, як хоче вже провести рік Чорного водяного тигра, який приніс стільки бід і горя нашому народу. За її словами на Новорічному столі буде пляшка шампанського і три бутерброди. До речі ялинку Ілона ставить тільки для сина.

А на Різдво вона планує обійтися кутею. На її родину з трьох осіб треба пів кіло куті це —:6 гривень і  мак — 30 гривень за стакан. Пані Ілона бережно ставиться до свого здоров’я, то замість цукру додає до куті мед.

Є серед наших земляків, які будуть відмічати Різдвяно-новорічні  свята в компаніях. 

Відео дня

— Не можна зациклюватися лише на війні. План ворога нам відомий, а ми повинні показувати йому, що ми незламні. Ми повинні відзначати і Різдво і Новий рік в першу чергу для радості наших дітей. Не можна у них забирати дитинство, каже пан Борис, який з повним візком продуктів стояв до каси  у АТБ. До речі, у п’ятницю, 23 грудня у АТБ таких, як пан Борис було багато. Щоб розвантажити чергу в магазині працівники супермаркету стали відпускати покупців через чотири каси. Планували залучити до роботи 5-го касира та впоралися чотирма. 

Коли є черги в магазинах. то буде в українців і Різдво, і Новий рік. І всім цим ми повинні завдячувати нашим хлопцям передової. Пам’ятаємо про війну, віримо і підтримуємо ЗСУ.  Чекаємо Різдвяно-новорічних свят і від захисників України якнайшвидшої перемоги. 

Читайте також:

Янгол, карта України та вертеп: як прикрасили Козятин до свят

«Діти зробили неймовірне»: у Козятині відбулася прем’єра вистави «Дюймовочка»

Дідух, засніжений Мангеттен і краєвид козятинської церкви представили на виставці

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up