Куди звертатися, щоб оформити субсидію?

Куди звертатися, щоб оформити субсидію?
  • За вікном вже жовтень, температура повітря стає дедалі нижчою, а це значить, що витрати на оплату комунальних послуг збільшаться, бо зовсім скоро стартує опалювальний сезон.
  • Чимало мешканців Козятинської громади отримують житлові субсидії.
  • Розповідаємо, де можна оформити заявку

Для тих, хто встиг оформити субсидію навесні чи восени минулого року, маємо хорошу новину — перерахунок таких субсидій здійснять автоматично. Натомість тим, хто братиме субсидію вперше, треба буде подавати пакет документів.

— Заяви приймаються з початку опалювального періоду, — кажуть в Управлінні соціальної політики Козятинської міської ради. — Якщо це нове звернення, необхідно подати заяву, декларацію про доходи, а також мати із собою паспорт та ідентифікаційний код і номер банківського рахунку, куди будуть перераховуватися кошти. Якщо це пенсіонер, якому приносить пенсію листоноша, банківський рахунок не потрібно. Також потрібно мати рахунки тих організацій, на послуги яких особа має бажання оформити субсидію — вода, газ чи світло. Це спрощений варіант.

Усі послуги, окрім опалення, рахуються з 1 жовтня, опалення — з 15 жовтня. Саме тоді починається опалювальний сезон. Документи на оформлення прийматимуть протягом двох місяців. Тобто на те, аби податися на субсидію, є час до 1 грудня. Щоб подати заявку, необхідно звернутися до Центру надання соціальних послуг або до Відділу соціального забезпечення Управління соціальної політики, кабінет № 1. Управління розташоване поруч із Центром надання адміністративних послуг.

Відео дня

 

Читайте також:

Обдаровані діти Козятинської громади отримуватимуть щомісячно півтисячі стипендії

В НБУ ввели в обіг пам’ятну монету «Сили територіальної оборони Збройних Сил України»

Майже на 300 гривень: збільшили вартість адміністративних послуг у сфері міграції у терміновому режимі

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up