Люди зі страхом очікують приходу весни

Люди зі страхом очікують приходу весни

Мешканці вулиці 9-го Cічня, 1 в цьому році виповниться 90 років Звати її Вікторія Василівна Горошко.

Разом зі своєю донькою Наталією, якій вже за 50, розповіли про своє горе.

— Біда неминуча. В нашій “копанці” вже стоїть вода, а ще весна не прийшла. У 2013-14 рр служби МНС відкачували з нашої садиби неодноразово воду, яка стікала від будинку №20 9-го Січня. Не тільки наша вулиця страждає навесні від того, що немає стоку підземним водам. Ще підтоплені вулиці Кірова, Орджонікідзе, провулок Лісовий, частина Матросова, бо каналізація часто забита мазутом. Ми зверталися з листом до керівництва Укрзалізниці. Нам відповіли, що вичерпали благодійні кошти. Проблема не вирішена, дренаж треба відновлювати, чи будувати новий. Скільки ж будуть страждати  люди  навесні від повені в низинах? В погребах навесні завжди вода, бо немає стоку підземним водам...

За словами Вікторії Василівни, де шукати порятунку, вона не знає. Пішла до колишнього мера, оскільки тільки йому вірить. Той завірив, що як депутат лобіюватиме питання виконання Програми боротьби з підтопленнями. Адже в бюджеті міста з’явилась фінансова можливість, є значні понадпланові надходження. А в результаті про захист людей від руйнівної сили води новий мер і не згадує.

Відео дня

Василь ПЕРЧИК

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up