Людям у поліклініці не повідомили про хабар

Людям у поліклініці не повідомили про хабар

Повертаючись до надрукованого

У понеділок, 26 лютого, в поліклініці районної лікарні було “гаряче”. Під багатьма  кабінетами стояли люди, в яких завершилася строки для проходження медкомісії. У кабінеті № 59, де приймає лікар ЛЕК, де чорним по білому було написано прийом з 10.00, лікаря не було. Мало що може статися з лікарем, який вчасно не прийшов на роботу. Хіба вони доповідають тим, хто стоїть під їхнім кабінетом, де вони були. Люди стоять під кабінетом і вперто чекають. Адже зранку була інформація, що лікар в 59 кабінеті прийматиме. Простоявши до 11.30, люди занепокоїлись. Обурені звернулись на “гарячу лінію” газети “RIA-Козятин”.Коли представники преси прийшли на місце події, то основна маса людей, що проходили комісію, розійшлися по домівках. Залишились ті, кому вже не ждеться.

Налякавши медиків пресою, для комісійних відкрили відразу 55 і 33 кабінети. Від тих, хто телефонували до редакції, дізнались, що в кабінеті 59 проходили слідчі дії.

Тому в кабінеті не було лікаря. Туди входили чоловіки в цивільному, які представились співробітниками правоохоронної системи. Саме вони підказали комісійним, що кабінет в цей день не відкриється. А на запитання, коли можна буде поставити печатку, стражі законності відповіли: ”Підпису цього лікаря на документах вже не буде”.

Відео дня

Більш детально про подію читайте тут:На хабарі взяли голову Козятинської лікувальної консультативної комісії

Щоб з’ясувати всі подробиці даного інциденту, ми звернулись до завідувачки поліклініки Алли Пилипчук. Та, на жаль, Алла Михайлівна перебувала в відпустці. Її заступники про інцидент знали, а його суті ні.

— Що ми будемо коментувати, коли самі нічого не знаємо, — знизують плечима.

Ось так у нас завжди - всі люди знають, що на хабарі взяли голову комісії по ЛКК, а керівництво каже, що ще нічого не відомо.  

Іван ОСТАПЧУК 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up