Мертва недільна вулиця Земляка (+відео) ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Мертва недільна вулиця Земляка (+відео) ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Дорожню техніку пригнали на всякий випадок

 

В суботу 29 вересня приблизно о 18 годині вулицю Земляка перекрили бетонними блоками. Суть такого рішення полягала в тому, щоб заборонити торгівлю на цій вулиці.

Дійсно те, що спостерігалося на маленькому базарчику, хорошим словом назвати важко. Через стан дороги люди торгували на середині проїзджої частини вулиці. Не пройти не проїхати. Навіть був випадок, коли людина померла тому що не змогла вчасно під’їхати швидка. То торгуючих відгорожували парканами, то знову дозволяли торгівлю, де люди стояли серед калюж та в болоті.

І 30 вересня влада вирішила виправити всі недоліки і відправити торгуючих на центральний ринок. А вулицю В Земляка закрити типу на ремонт.

Відео дня

Як відомо рішенням 7 сесії міської ради 7скликання від 20. 05. 2016 року на цій вулиці має бути проведений поточний ремонт дороги. Буде такий ремонт, чи не буде, покаже час.

Так як розвиваються події, можна ствержувати, що ніхто ніякого ремонту на цій вулиці не планував. А дорожню техніку пригнали на всякий випадок.

Не що інше, як відволікаючий маневр. Судіть самі: поточний ремонт дороги доцільно робити в іншу пору року. Якщо за літа не впорались, то мабуть спочатку запускають дорожню техніку, а вже потім ставлять загороджувальні знаки під назвою “ремонтні роботи”. Такий вказівник зрозумілий всім верстам населення — від малого до дорослого. До чого на дорозі поставили бетонні блоки? Можливо, цього вимагає виписка з самої 7 сесії, де чорним по білому написано наступне: “З метою розвитку дорожньої інфраструктури та створення безпечних умов дорожнього руху, покращення соціально-економічного розвитку міста поліпшення інвестиційного іміджу та розвитку туризму за рахунок будівництва реконструкції та ремонту утримання вулиць і доріг комунальної власності, забезпечення життєвоважливих інтересів населення об’єктів підприємств, установ організацій міста не залежно від форм власності в дорожній доступності керуючись Законом України “Про автомобільні дороги” “Про дорожній рух” “Про транспорт”. Виходить, що Закони України влада міста або ігнорує, або розуміє по своєму?

Та повернімося до проблем, з якими стикнулися самі торгуючі на центральному ринку. Ринок працює в ринкові дні. А, наприклад, молочна продукція має продаватися кожен день. Чи аналізував хтось що буде з молочкою, коли цей товар загнати на ринок, який працює не кожен день. На Хлібодарі молочну продукцію загнали в тінь із-за високої ціни лабараторних досліджень.

Може статись так, що знову з якихось причин мешканці нашого міста втратять ще один ринок, так як втратили “Привокзальний”. Ще не так давно там продавали м’ясну та молочну продукцію. Тепер нею смакують у Вінниці, Фастові, Боярці, Попільні. Комусь вигідно, коли конкуренція відсутня і можна мати хорошу виручку. Тільки люди обирають владу, щоб вона хоч трохи думала, а не жила своїм життям.

Такий збір підписів тривав у неділю

Люди пішли торгувати на базар "Колгоспний"

Що каже поліція

А покупцям сподобалось

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:37 Ворог атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up