На Довженка бойня на бойні

На Довженка бойня на бойні

Місцеві скаржаться про дуже неприємний запах у районі

Мешканці мікрорайону бази на Довженка живуть в умовах антисанітарії, а створює таку атмосферу підприємство по забиттю поголів’я. Про це повідомили на гарячу лінію газети “RIA-Козятин”.

Журналісти перевірили інформацію. Таких підприємств було виявлено аж три! І всі вони, ніби перебували “під грифом таємно”. Тому їм умовно присвоюємо назви самих підприємців. На бойні Олександра Бірюкова на даний час ніякої роботи не проводиться. Проходить реконструкція підприємства.

На підприємстві Лариси Мирощук технологічні процеси йдуть. Але ні собак, ні розкиданих кісток на момент візиту представників “RIA-К” не було. Неприємних запахів також не відчувалося.

Відео дня

На сусідній бойні Олександра Присяжнюка також ніяких відхилень від санітарних норм не помічено. Єдине — біля підприємства бродило шість здоровенних псів. Від директора фірми  Олександра Васильовича дізналися, що продукцію вони отримують з м’ясокомбінату. Кістки, які отримують, переробляють на борошно і відправляють в Корделівку та Лисичанськ.

Люди, що мешкають поруч з цими підприємствами, не  дуже охоче спілкувалися з пресою. Одні казали, що вони випадково тут, а проживають в іншому місці. Інші не можуть поспілкуватися за браком часу… Микола Анатолійович Отрощенко розповів, що запахи тут таки існують і виходять вони з підприємства переробки кісток.

— Крім “кісток”, на підприємстві миються киші та шлунки від худоби. Якщо стоїть спека, то добре чути й у безвітряну погоду також, — підсумував Микола Анатолійович.

Якщо комусь відомі будь-які факти антисанітарії в місті чи його околицях, повідомляйте редакцію газети. Ми будемо проводити розслідування. Також слід звертатися в органи місцевого самоуправління та поліцію.

В'ячеслав ГОНЧАРУК

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up