«На морозиво дасте після Перемоги, а зараз всі гроші — на підтримку ЗСУ»

«На морозиво дасте після Перемоги, а зараз всі гроші — на підтримку ЗСУ»
  • Діти України долучилися до збору коштів на байрактар.
  • І хоча кошти на байрактари вже зібрали, Сергій Притула благодійну програму згорнув, діти Махнівки продовжують збирати кошти, вже на підтримку ЗСУ.

В благодійній акції беруть участь діти віком від 6-ти до 10 років. У них є штаб, державний прапор і скринька для збору коштів. Скринькою є звичайна трилітрова банка з написом «Збираємо на ЗСУ». Вони влаштували свій штаб на вулиці Новій і зупиняють водіїв, які їдуть дорогою

— Це дуже милу діти, — розповідає водій Сергій, —.Мене зупинили і я дав їм 50 гривень у банку і 20 гривень за добру справу на морозиво. Вони і ті 20 поклали в банку і кажуть: «На морозиво дасте після Перемоги, а зараз — всі гроші на підтримку ЗСУ». Це було настільки зворушливо, що я на другий день вулицею Новою ще раз проїхав, але  маленьких волонтерів на місці їхнього збору не було. 

Ясність внесла одна із мам дітей волонтерів.  Вона в своєму блозі написала: 

Відео дня

«Сьогодні 26 червня в дітей мав бути вихідний)) Але сталося так, що наші небайдужі односельчани почали приходити і приїжджати на місце блокпоста і запитувати, де ж це він сьогодні...

Тому блокпост продовжував свою роботу, результатом якої є зібрані 4170 гривень за два дні. Загальна сума — 5670 гривень. Усі кошти перераховано у фонд Сергій Притула .

Діти дуже сподіваються, що допомога якнайшвидше надійде до наших захисників. Дякуємо всім, хто зупиняється і не проходить повз» — написала Ольга Кондратюк

Як стверджують мешканці Махнівки, що відтоді, як на вулиці Новій з’явився блокпост,  вона стала вулицею з інтенсивним потоком дорожнього руху.

Додамо, що днями у Махнівці по вулиці Новій розпочав свою роботу пересувний дитячий блок-пост. Діти збирали кошти на проект «Народний байрактар».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • VITALYA F

    Тобто,  20 грн дав ВЖЕ(!!) і ще 50грн,а ще 20 - після війни??? РОЗУУУУМНІ ж ті діти!  А податки з тих зібраних коштів заплачено?

    Світлана Кондратюк reply VITALYA F

    Хочу нагадати цьому розумнику,що податок на благодійні внески не знімається.А дітки дійсно розумні вони зібрали зноау і перерахували для козятинчан ,які знаходяться на передовій  кошти на автомобіль майже 4,500 гривень

    містянин reply VITALYA F

    За таку позицію, дітей тільки вітати треба

keyboard_arrow_up