Під стінами Козятинської райдержадміністрації продовжила акцію протесту пенсіонерка з Самгородка

Під стінами Козятинської райдержадміністрації продовжила акцію протесту пенсіонерка з Самгородка

Вона предала на редакцію черговий відкритий лист

 

Козятинська поліція з народом!!!

В цьому я переконалась 21 листопада 2017 року в День гідності і свободи, коли була змушена оголосити і почати протесне голодування біля стін Козятинської райдержадміністрації з причини крадіжки у мене Козятинським райвідділом соцзахисту частини субсидії, а влада на це — не реагувала.

“Слугам народу” з Козятинської райдержадміністрації дуже “не сподобався” мій протест. Викликали до мене наряд поліції, щоб ті мене вигнали. Натомість, приїхавши і підійшовши до мене, наші поліцейські тільки запитували, чи ніхто не ображає мене, чи все у мене добре, як здоров’я. Приносили гарячий чай. А коли через деякий час підійшов чоловік в цивільному і задав ті ж запитання, я не втрималась і запитала, хто він такий і яке йому до цього діло (я ж думала, що це якійсь “черговий князьок” з райадміністрації). Цей молодий чоловік назвався начальником Козятинської поліції Олегом Петровичем Швецем. Він запросив приходити в приміщення поліції погрітися і навіть ночувати.

Відео дня

Якщо чесно, то таке запрошення мене шокувало. Подумала, що це якась “підстава”. Жіноча цікавість — перемогла. І щоб багато не переповідати — на час мого протесту ночую в Козятинській поліції, де надають мені прихисток працівники нашої народної Козятинської поліції.

А з ким ти, владо Козятинська???!!!

Покриваєш шахраїв (так, саме — шахраїв, так, саме — покриваєш), адже ніякої реакції на мої звернення, протест. Де ваші вила, мітли, з якими “дефілюєте” перед виборами і б’єте себе в груди, показуючи і розказуючи як вболіваєте за народ???! Ага, скажете, що час виборів ще не настав. Там ви і на трактор вилізите, і вилами помахаєте, і… А можливо (тепер же все “по-новому”), “виграєте в лотерею” солідний “виграш” — і “бачили ви в гробу та й в білих тапочках” той народ.

Як казав Сталін: “Нет человека — нет проблем”. Бачу — ви на щось надієтесь… Не дождетесь!!! Не залякали мене і “попередження” від “пересічних доьрозичливців”, що можете знайти у мене зброю, “зрывчатку” (мовою оригіналу), наркотики… “Невже вам, жінці в віці, такій “великій патріотці” хочеться, щоб в Інтернеті “гриміло”, що ви — наркодилер?”, — це майже дослівне “співчуття-попередження”, висловлене мені молодим, незнайомим чоловіком неподалік мого дому. Що це за “джоброзичливість”, я відчула з тієї цинічної інтонації, з якою було сказано “великій патріотці”.

То з чого почнеш, влада?

Галина Демчук, пенсіонерка, мешканка Самгородку

Про акцію протесту читайте в публікаціях:Перші три дні протесту: 70-річну жінку обдурив “собез”, З чого все почалося: відкритий лист Управлінню соцзахисту населення  Як “по-новому” вкрасти субсидію, або ж - “Откат по-козлятинськи”, акція на минулому тижні Протест пенсіонерки продовжується

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up