Понад шість тисяч осіб у Козятинській громаді отримали грошову допомогу

Понад  шість тисяч осіб у Козятинській громаді отримали грошову допомогу
  • Гроші люди отримали від міжнародних фондів у рамках укладених угод з Міністерством соціальної політики України

Управління соціальної політики Козятинської міської ради повідомляє , що на території Козятинської міської територіальної громади від міжнародних фондів, в рамках укладених угод з Міністерством соціальної політики України, отримали допомогу:

  • від Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців – 1523 чоловіки ( в т. ч. 93 особи , які проживають в Козятинському МВПУЗТ), отримали грошову допомогу, як внутрішньо переміщені особи;
  • від Міжнародного Комітету Порятунку ЮНІСЕФ – 323 ( 1527 чол.) сімей - соціально незахищених категорій (малозабезпечені : багатодітні сім’ї, одинокі матері та батьки – одинаки ) , 800 (2396 чол.) сімей - з них: особи з інвалідністю І та ІІ групи – 569 сім’я, які гостро потребують коштів на лікування – 231 сім’я;
  • по програмі грошової допомоги Спільно від ЮНІСЕФ – 157 (726 чол.) сімей - соціально незахищених категорій (малозабезпечені : багатодітні сім’ї, одинокі матері та батьки – одинаки).

До слова, голова СФГ «Ніка-Д» Анатолій Дроздович надав нашій лікарні благодійну допомогу, а саме 1550 кг картоплі та 137 кг борщової заправки. 

Відео дня
  • Про волонтерські штаби, які діють у Козятині та їх контакти читайте ТУТ

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up