Про не зовсім забуті села району

Про не зовсім забуті села району

Песиміст скаржиться на вітер. Оптиміст сподівається на переміну погоди. Реаліст ставить вітрила

 

Є таке село Мшанець. Настільки тихе і самодостатнє, що жодного звуку про його мешканців не чути. А тут прорвало. Та ще й як!

Хотілося щоб це була брехня, але, на жаль, це така правда за ствердженням не байдужих.

Жителі села Мшанець, яке відноситься до Махнівської сільської ради, обурені тим, як сільський голова Павло Кузьмінський по-жлобськи віднісся до проведення травневих заходів по відзначенню Дня 8 та 9 травня в їх селі.

Відео дня

Пам’ятник загиблим воїнам односельчанам не ремонтувався декілька років. Штукатурка пластами відлетіла від тумби. Сам пам’ятник хтось підпер хрестом, який колись односельчани встановили в пам’ять про жертви голодомору. Назвати це жлобством — якось ще високо, бо слово має багато синонімів! Тут літературного слова підібрати неможливо!

Валяється вінок від колективу Мрія! Ті, хто покладав, невже не могли підказати керівнику, що це ганебне ставлення до загиблих односельчан та до нашого минулого? Хто не хоче пам’ятати свого минулого та знати історичну правду, той не збудує майбутнього! Що у Кузьмінського на очах, що не бачить такої безгосподарності? Але такі вузьколобі керівники не мають часу для вирішення проблем громади. На пам’ятниках нічого не відмиють, на дорогах і водогонах — так!

Пам’ятаєте, як акт виконаних робіт підписали, гроші — по карманах, а через тиждень водонапірна вежа впала? Здали у металолом! Їм більше до вподоби проводити засідання в кафе Жасмін. Краще на дурняк напитись, ніж щось зробити! Залишки природнього інтелекту витрачають на імітацію та безрезультатність.

І знову риторичне запитання: “Якщо до Махнівської громади приєднається ще 7-9 сіл, як жлоби мають керувати? Особисте та сімейне благополуччя забезпечать. А проблеми громад?

Пам'ятник загиблим воїнам односельчанам не ремонтувався декілька років

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Марта Іванова

    Дивлюсь на цей пам'ятник,бачу теперішнє наше життя!отаке ж зубожіле,розтрощене,покинуте на призволяще!у нас війни не має,а кругом руїни!Які можуть бути цінності у сучасних керівничків?святі гроші!!!
  • Олег Береза

    Кузьмінський  Оркуша  Слободянюк -це одна команда.Тупість--матір усіх гріхів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up