Священики мають свою думку про ялинку за 30 тисяч на ПРБ

Священики мають свою думку про ялинку за 30 тисяч на ПРБ

Священики мають свою думку про ялинку за 30 тисяч на ПРБ

Ієрей Антон Борис, настоятель громади Різдва Пресвятої Богородиці української греко-католицької церкви м. Козятин:

— Ялинка чи прикраси?! Ялинка, іграшки, прикраси створюють атмосферу свята. Це все мало би бути, але… У мене виникає питання, чи вартує тратити на ту справу великі кошти?! Хтось скаже так, а хтось — ні. Скільки людей, стільки й думок. Якщо подумати про бюджетний варіант святкування Нового року і зекономити, то виникає питання: куди вкласти зекономлені гроші? На даний момент у Козятині будується кілька церков і Доми молитви. Але не думаю, що це відповідне місце для вкладання грошей. Можна подумати про винагороду для медпрацівників, зокрема, медсестер. Або вчителям... Або, просто чесно дати кошти тому, кому вони дуже треба. Думаю, що люди при владі знають таких людей.

P. S. Усім людям не догодиш. А це означає, що в цій ситуації все одно хтось залишиться незадоволеним.

Відео дня

Пастир церкви “Скінія” Олександр Бутрик:

— Мати дві ялинки за бюджетні кошти для міста —  це велика розкіш. Ялинка повинна бути одна. У першу чергу, це неповага до бідних. У нас достатньо багатих людей, які можуть зробити людям приємно, але не за бюджетні кошти. Це особиста моя думка та мене підтримує вся община. Купляти штучну ялинку, коли є природна, навіть не розумно. Я повторюю, якщо комусь так хочеться, щоб була штучна, то хай за власні кошти купить її і поставить чи на ПРБ, чи в будь-якому мікрорайоні міста.  .

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Віктор

    Так, я вважаю -ялинка на ПРБ потрібна, тут також живуть люди. Але вона має стояти у якомусь спеціально облаштованому місці (тут вже треба визначатись враховуючи думку мешканців).

    Стосовно пам'ятника.

    ВЛАД!,  ПРИ ВСІЙ ПОВАЗІ

    ТИ НЕ ПРАВИЙ!

    Я ПАМ'ЯТАЮ І БУДУ ПАМ'ЯТАТИ ІДІТЯМ ТА ВНУКАМ БУДУ РОЗПОВІДАТИ ПРО ПОДВИГИ ЇХ ДІДІВ-ПРАДІДІВ У БОРОТЬБІ З ФАШИСТСЬКИМИ ПОТВОРАМИ, В ПЕРШУ ЧЕРГУ, ЗА СВОБОДУ ТА КРАЩЕ МАЙБУТНЄ СВОїХ НАЩАДКІВ ТА ЗА РІДНУ ЗЕМЛЮ!!!!!! А НЕ ЗА КОМУНЯЦЬКО-МАСОНСЬКІ ЧЕРВОНІ ЗІРКИ.

    Я, ТА ТАКІ Ж  ХЛОПЦІ  ЯК Я, НА ДОНБАСІ, СТОЯЛИ І СТОЇМО НЕ ЗА ВЛАДУ, ПРЕЗИДЕНТА,  НЕ ЗА ЇХ ХОЛУЇВ ТА СРАКОЛИЗІВ, А ЗА СВОЮ ЗЕМЛЮ, ЗА СВОЇХ ДІТЕЙ, ЗА ЇХ МАЙБУТНЄ . ТОМУ, ПЕРЕКОНАНИЙ, НЕ ПОТРІБНО ВЛАШТОВУВАТИ ТАНЦІ НА МОГИЛАХ, АБИ НАШІ МОГИЛИ НЕ ПОТЕРПАЛИ ВІД АНАЛОГІЧНОГО СТАВЛЕННЯ.
  • Гость

    Вопрос к пастырю церкви “Скінія”- А ты дорогой хотел бы, что бы на твоей могиле украшали елку и плясали в новый год??? Там могилы советских солдат расстрелянных  фрицами и грех там  наряжать елку. Если до вас это не доходит то Бог вам судья.

    Влад Лісовий reply Гость

    а ХТО ТОБІ СКАЗАВ, ЩО ЖЕРТВИ КОМУНОФАШИСТСЬКОЇ ІМПЕРІЇ, ЯКІ ВОЮВАЛИ В ОКУПАЦІЙНІЙ АРМІЇ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ, БІЛЬШ ДОСТОЙНІ ПАНАХИДИ, НІЖ СОЛДАИТ ЗСУ УКРАЇНИ, ЯКІ ГИНУТЬ ІЗ-ЗА НИХ. а МИ В ЦЕНТРІ МІСТА БУДУЄМО КАПИЩЕ

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    ЇХ потрібно перезахоронить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up