ТОП-10 найдорожчих закупівель міської ради за минулий рік

ТОП-10 найдорожчих закупівель міської ради за минулий рік
Торік Управління ЖКГ уклало договір на поставку тисячі кубометрів дров. Але угоду скасували. Фото ілюстративне
  • Ми переглянули закупівлі виконавчого комітету, а також управлінь та відділів міської ради за 2022-ий рік і склали для вас рейтинг найдорожчих тендерів.
  • У списку цифри з шістьма нулями.
  • Із ким укладали договори і які товари та послуги замовляли

Закупівля, яку провело Управління житлово-комунального господарства — утримання доріг у зимовий період. Договір уклали із комунальним підприємством «Чисте місто» на майже мільйон гривень, а точніше 999,2 тисячі. Строк дії контракту був до кінця 2022 року, але за даними Моніторингового порталу публічних закупівель DoZorro, у серпні угоду достроково розірвали. Тож за фактом виконаних робіт за контрактом виплатили лише 151 тисячу гривень.

 

Знову закупівля Управління житлово-комунального господарства. Вона коштувала трохи більше одного мільйона гривень. Це будівництво мережі водопостачання вулиць Ярослава Мудрого, Соборна та Космонавтів у Сигналі. Договір уклали із вінницьким підприємцем.

Відео дня

 

У нашому рейтингу з’являється Управління освіти та спорту. У лютому минулого року структура уклала із товариством з обмеженою відповідальністю «Козятинбуд» договір на постачання теплової енергії для Центру дитячої та юнацької творчості, ліцею № 3 та дитячого садочка № 4. Угода вартувала 1,1 мільйона гривень, а термін її дії був до кінця минулого року.

 

Знову Управління освіти та спорту. У лютому 2022-го структура оголосила тендер на закупівлю для закладів освіти курятини: 4500 кілограмів філе та 5900 кілограмів стегон. Пропозиції подали три учасники, та позаяк вінницька компанія ТД «Солодкий світ» запропонувала найнижчу ціну, договір уклали саме із цією фірмою. Якщо вас здивувала назва, то поспішаємо заспокоїти — за даними аналітичної системи YouControl, ця фірма торгує не лише солодощами, а й іншими продуктами харчування, зокрема, м’ясом.

Контракт на 1,2 мільйона гривень підписали до кінця 2022 року. Відповідно до договору, ціна 1 кілограма курячого філе коштувала 132,3066 гривні, а одного кілограма стегон — 102,60. Але у вересні обсяги закупівлі зменшили: до договору внесли зміни, відповідно до яких Управління освіти та спорту замовило лише 4500 кілограмів курячого філе за 595,3 тисячі гривень.

 

Управління житлово-комунального господарства у листопаді минулого року уклало із підприємцем із Дніпра договір на поставку тисячі кубометрів дров. Вартість контракту становила 1,6 мільйона гривень. Втім за даними Моніторингового порталу публічних закупівель DoZorro, договір розірвали, тому що постачальник не виконав умови контракту.

 

Закупівля Управління освіти та спорту. У жовтні минулого року структура уклала із фірмою «Житомиркотлосервіс» договір на придбання теплогенератора модульного. Контракт вартував 1,65 мільйона гривень, без ПДВ.

 

Знову дрова. Цього разу закупівлю проводило Управління освіти та спорту. У липні структура уклала контракт із підприємцем з Хмільницького району на придбання 1400 кубометрів дров. Угода вартувала 1,8 мільйона гривень.

 

Трійку лідерів відкриває закупівля того ж таки Управління освіти та спорту. Ще у грудні 2021-го структура оголосила тендер на постачання електричної енергії. Три учасники подали свої пропозиції. Договори підписали із київською компанією «Ернерінг». Початкова загальна вартість контрактів була на суму 1,9 мільйона гривень, втім у договори неодноразово вносилися зміни, оскільки піднімалася ціна на предмет закупівлі, а обсяги споживання за деякими угодами зменшилися.

 

Закупівля Управління житлово-комунального господарства. У листопаді минулого року структура оголосила тендер на ремонт системи киснепостачання у Козятинській центральній районній лікарні. Пропозиції подали три учасники. Договір уклали із Крижопільською компанією «Діброва ТА». Сума контракту — 1,9 мільйона гривень.

 

Закупівля Управління освіти та спорту. У грудні 2022 року структура уклала із «Хюндаймоторподілля» договір на придбання двох мікроавтобусів на 17 місць. У контракті зазначено, що транспортні засоби необхідні для надання підтримки внутрішньо переміщеним особам та/або евакуйованим особам. Загальна сума угоди — 3,7 мільйона. Втім до договору внесли зміни — замість закупівлі двох автомобілів придбали один за 1,8 мільйона гривень.

 

Читайте також:

На що підуть 76 мільйонів, які залишилися з минулого року

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up