ТОП-10 закупівель міської ради за травень

ТОП-10 закупівель міської ради за травень
  • Харчування дітей, ремонт вуличного освітлення чи меблі — на що витрачали найбільше бюджетних коштів минулого місяця.
  • Ми проаналізували закупівлі виконавчого комітету, а також управлінь та відділів міської ради на «Prozorro» і склали для вас рейтинг найдорожчих договорів

Традиційно, наш рейтинг ми починаємо з останнього, десятого місця. На цій позиції закупівля виконавчого комітету. За 26 274 гривні і 66 копійок виконком замовив монтаж та наладку засобів тривожної сигналізації. Договір уклали із Управлінням поліції охорони у Вінницькій області.

На дев’ятій сходинці — Управління освіти та спорту. За 54 000 гривень структура замовила півтори тисячі літрів соку у вінницької фірми «Солодкий світ».

На восьмому місці знову освіта. Управління купило стіл, три книжкові шафи, одну кутову шафу, два столи логопеда і два столи безтумбових. Договір уклали на 32 658 гривень із підприємицею з Бердичева.

Відео дня

На черзі сьоме місце і в нашому рейтингу знову з’являється виконавчий комітет. Виконком замовив Вінницькому науково-дослідному та проєктному інституту зйомку вулиць для розробки детальних планів. Договір уклали на суму 75 200 гривень.

Шоста сходинка за Управлінням житлово-комунального господарства. На початку травня структура замовила поточний ремонт зовнішнього освітлення на вулиці Грушевського за 97 469 гривень і 26 копійок. Договір підписали із нашим «Чистим містом».

П’яте місце і знову виконком. За 99 800 гривень замовили вищезгаданому Вінницькому науково-дослідному та проєктному інституту технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель під вулицями на території Козятинської територіальної громади.

А ми повільно наближаємося до найдорожчих закупівель, де вже шестизначні цифри. Четверте місце рейтингу належить Управлінню освіти та спорту. Структура підписала із козятинської підприємицею угоду на закупівлю 650 кілограмів філе хека для шести дитячих садочків міста. Вартість договору — 146 250 гривень. Зауважимо, що рибу закупили на шість місяців — строк поставки товарів, відповідно до угоди, до 31 грудня 2023 року.

Трійку лідерів відкриває те ж таки Управління освіти та спорту. І знову у нас закупівля, яка стосується харчів. Структура уклала із козятинським підприємцем угоду на поставку 1800 кілограмів курячих стегон. Вартість договору — 194 400 гривень. Це також закупівля на пів року для усіх дитячих садків міста.

Трохи не дотягнула до першого місця інша закупівля Управління освіти та спорту. Структура уклала договір на поставку 1600 кілограмів охолодженої свинини для дитячих садків Козятина. Сума угоди — 278 400 гривень. Її уклали із підприємством «Солодкий світ». Хоч фірма і має таку назву, серед видів діяльності, на яких вона спеціалізується, є оптова торгівля продуктами харчування. Додамо, що ця закупівля також на пів року.

Перше місце нашого рейтингу — закупівля Управління житлово-комунального господарства на суму 2 255 623 гривні і 20 копійок. Як ви думаєте, що могло коштувати такі гроші? Ямковий ремонт семи вулиць: Єдності (колишня Катукова), Захисників України (колишня 8-ма Гвардійська), Незалежності, Героїв Майдану, Ярослава Мудрого, Степана Бандери (колишня Матросова) та Пирогова (колишній провулок 1-го травня). Договір уклали із виробничо-комерційною фірмою «Урарту». Поспішаємо вас заспокоїти — це не той підрядник, який робив ремонт на Куликівського.

 

Читайте також:

Як витрачали наші податки минулого року

ТОП-10 найдорожчих закупівель міської ради за минулий рік

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Читач23

    Тендерний відділ пробив дно, за такі закупки треба саджати
  • Читач23

    Стегна по 108 гривень, якщо для заморозки то теж дорого. І свинина по 174 грн за кілограм

    Тут звістно +_-- але хек рекордсмен
  • Читач23

    240 грн за кілограм хека))

    Я інше навіть не хотів рахувати, нагріли місто на 50 % від закупівлі

    Які жадібні чиновники.

    Ганьба, навіть вкрасти нормально не можуть

keyboard_arrow_up