У грудні українцям перерахують пенсії: хто буде отримувати більше

У грудні українцям перерахують пенсії: хто буде отримувати більше

У наступному місяці в Україні запланували підвищення пенсій. Розмір мінімальної виплати збільшать до 1769 гривень.

З такою заявою виступив радник міністра соціальної політики України Микола Шамбір в ефірі на телебаченні. За його словами, в грудні прибавка світить тим українцям, які не мають трудового стажу 30-35 років і хто не отримав доплат у вересні.

Більш того, за словами Шамбіра, в грудні 2020 року мінімальна пенсія підніметься з 1712 гривень до 1769 гривень, що викликано підвищенням мінімального прожиткового мінімуму.

— Таке підвищення пенсії отримали ті, у кого є страховий стаж 30-35 років, відповідно, жінки і чоловіки. А також ті, у яких пенсія менше 2 тисячі гривень. У грудні буде підвищення прожиткового мінімуму з 1712 до 1769 гривень. Більш того, крім підвищення мінімальної пенсії, відповідно, буде підвищення надбавок і підвищень, розмір яких залежить від прожиткового мінімуму, — пояснив він.

Відео дня

Читайте також:

В Україні подорожчає купівля стажу для виходу на пенсію 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up