У скільки обійшовся концерт до цьогорічного Дня міста?

У скільки обійшовся концерт до цьогорічного Дня міста?
  • День міста ми відгуляли і підсумки святкувань вже підбили.

  • А тепер вирішили поцікавитись, скільки коштувало проведення заходу до 147-ої річниці заснування Козятина.

Для цього ми скористалися системою електронних закупівель Prozorro. Зауважимо, що це — загальна вартість закупівель, які провели через Prozorro. До того ж, це закупівлі, які стосуються лише суботнього заходу, адже святкували ми впродовж кількох днів.

Отже, за нашими підрахунками, День міста-2021 обійшовся Козятину щонайменше у 91,2 тисячі гривень. А тепер детальніше розповімо, яку суму на що витратили.

Почнемо з того, що коштувало найдешевше. Це — відеореклама. На неї витратили 860 гривень.

Відео дня

Замість торту цього року були короваї. Їх замовили за 3,6 тисяч гривень.

Увечері на площі працювали міми та ходулісти, а також роботи-трансформери. Разом на них витратили трохи більше 21 тисячі гривень.

На Дні міста вітали батьків, чиї діти народилися на День народження Козятина. На подарунки для немовлят витратили трохи більше двох тисяч гривень.

Привітати нас із 147-річчям приїздили гості з Польщі. На харчування представників польської делегації витратили 17,6 тисяч гривень. При чому, провели дві закупівлі — одну через виконком, іншу — через відділ культури.

Ведучим заходу був Андрій Рудий, а на концерті виступили Роман Рудий та Анастасія Нечаєва. За послуги ведучого і виступи виконавців заплатили 13,5 тисяч гривень. Ще 7,2 тисячі витратили на харчування учасників концерту.

А от сцена обійшлася навіть дорожче, ніж виступи виконавців. Власне, це найдорожча закупівля. На оренду сцени витратили 25 тисяч.

Додамо, що востаннє День міста у форматі офлайн ми святкували у 2019. Тоді був ювілей — Козятину виповнилося 145 років. За нашими підрахунками, організація концерту на День міста-2019 коштувала щонайменше 275,9 тисяч гривень. Левову частку з цих коштів заплатили гурту «Беz обмежень», а саме 115 тисяч гривень.

 

Якщо пропустили наш фоторепортаж із Дня міста, радимо почитати:

Козятину - 147. Чим запам'ятався День міста?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач23

    Подарунки немовлятам 2000) ганьба а на їжу витратили більше 20000!((((( Сором і ганьба. Руки повідбивати таким керівникам
  • Читач58

    24,8 тисяч грн. на харчування?!
    Чим же ви їх там так кормили?!

    Infiltrator 16 reply Читач58

    Тим що ще й продавали

keyboard_arrow_up